Ігри Стратегії про лицарів – твоя особиста героїчна сага.

Опис категорії

В силу своєї багатої, майже тридцятирічної історії існування гри самого привабливого для хлопчиків різного віку жанру «стратегії» вражають геймерів всіх віків широким ігровим асортиментом. Чого тут тільки немає! І захоплюючі фентезі-саги, і фантастичні міжгалактичні битви, і симулятори реальних бойових дій.

В даному розділі ми пропонуємо тобі саму, мабуть, видовищну і красиву категорію – ігри стратегії про лицарів. І нехай епоха Хрестових походів, Річарда Левове серце і загадкових тамплієрів давно канула в Лету, а саме слово «лицар» в його первісному значенні актуально, хіба що, в Букінгемському палаці, романтичний флер, супроводжує всі історії про відважних воїнів з плином століть не тільки не розвіявся, а, здається, став тільки міцніше. І якщо ти теж грезишь про захоплюючі битви, прекрасних дам і епічних подвиги, ігри стратегії про лицарів стануть для тебе вікном у світ благородства і романтики. Швидше одягай обладунки, сідлай свого віртуально коня і скачи щодуху: лицарський орден давно потребує припливу свіжих сил.

Майже всі ігри стратегії про лицарів мають два режими проходження: на 1 і на 2 гравця. Вибрати потрібний ти зможеш вручну перед стартом першого рівня. З початку грати в стратегії про лицарів буде досить просто – число твоїх підопічних ще невелика, так і ворогів у вас небагато. По мірі виконання місій і просування далі, завдання гравців будуть ускладнюватися, а число вояків з обох сторін збільшуватися.

Для підтримки боєздатності армії дуже знадобляться бонуси, що випадають з убитих супротивників або просто розсипані по локації. З їх допомогою можна чудово прокачати бойові якості окремих бійців і навіть отримати деякі магічні здібності. Шкода, що час їх дії обмежена всього декількома хвилинами. Взагалі, в іграх стратегіях про лицарів для хлопчиків передбачено багато незвичайних функцій і можливостей. Намагайся використовувати їх все, збільшуючи свої шанси на перемогу.

.