Ігри на двох Стратегії – ваша особиста героїчна історія.

Опис категорії

Стратегії – один з найбільш затребуваних жанрів комп'ютерних ігор. Вперше з'явившись в 90-х роках минулого століття, вони досі не втратили ні краплі своєї популярності. Для хлопчиків всього світу до цих пір не існує нічого більш захоплюючого, хіба що ігри стратегії на двох, різатися в які можна на пару з найкращим другом. Коли у кожного з вас є власна, добре навчена і озброєна до зубів армія, питання «хто крутіший?» набуває зовсім інший контекст, а процес пошуку відповіді захоплює з головою.

У цьому розділі спеціально для тебе і твого приятеля ми зібрали найяскравіші, незвичайні і видовищні ігри стратегії на двох, витримані в жанрі фентезі. І якщо у вас якраз є пару годин вільного часу, радимо провести їх з толком: перемагаючи і завойовуючи віртуальний світ. Правда, у нас гравця 2, а ось володар у чарівної країни може бути тільки один. Цікаво, хто ж ним стане: ти чи твій кращий друг? Пропонуємо з'ясувати це в чесному бою, запустивши одну з наших нових ігор стратегій на 2.

Зі щитом або на щиті

Майже всі ігри на двох стратегії один проти одного мають формат «Real Time Strategy». Це означає, що ігрові дії розгортаються в режимі реального часу, що тече, не перериваючись, а гравці роблять ходи одночасно, не чекаючи і не поступаючись чергу супернику. Тобто, на екрані розгортається повноцінна війна, зі своїми полоненими, убитими, отвоеванными висотами і іншими елементами справжніх битв. Кожна така гра забезпечена докладною картою, на якій в кінці кожної місії скрупульозно фіксуються всі геймерські успіхи і невдачі.

Той, хто хоче перемогти, діяти доведеться відразу в двох напрямках: у реалізації самої військово-загарбницької операції, і її економічної складової – своєрідному тилу, де створюються необхідні для війни ресурси: зброя, боєприпаси, зброю, харчування та інше. Надлишок їх можна продавати на імпровізованому ринку, забезпечуючи себе фінансами на випадок купівлі чогось ексклюзивного, чого не можна зробити своїми силами. Як правило, це можливість прокачати одну з характеристик своїх солдатів: більш потужна зброя, хитрі нові удари, додаткову магію, запасні життя.

Ну, а оскільки противник може забезпечувати себе всім тим самим, найбільш ефективною стратегією буде для початку зруйнувати його тил, позбавивши армію підживлення ззовні, а після кількома ретельно продуманими битвами розбити найпотужніші його загони (наприклад, кінноту або артилерію). Позбавлений і кістяка своїх сил, і забезпечення ворог дуже швидко здасться на милість переможця, поставивши його прапор на найвищій вежі свого, колись неприступного замку. Сподіваємося, що дуже скоро там буде розвиватися твій прапор.

.