Ігри Смурфіки – тебе чекає казковий світ гномів!

Опис категорії

Комедійний фільм американського режисера індійського походження Раджі Госнелла «Смурфики» не тільки підкорив серця мільйонів кіноманів по всьому світу, але і послужив прообразом для створення величезної кількості захоплюючих онлайн ігор, доступних безкоштовно, а тому хаотично розкиданих по мережі. Для тих дівчаток і хлопчиків, хто всією душею полюбив смішних блакитних гномів смурфіки, ми вирішили зібрати їх разом і трохи систематизувати, щоб вам було зручніше обирати і грати. Що з цього вийшло – судіть самі, а краще – залишайте відгуки під кожною сподобалася чи не сподобалася іграшкою. Для тих же, хто поки не знайомий з цими сміховинними створіннями, наш текст нижче.

Шістдесятирічні малюки

Головні дійові особи будь-якої гри Смурфіки – крихітні гноми з шкірою яскраво-блакитного кольору, одягнені в білі штанці і такі ж ковпачки. Мешкають на лісовій галявині в будиночках з грибів. Раджа Госнелл хоч і зняв про них фільм, не є автором цих дивних істот. Придумав смурфіки бельгійський художник П'єр Кюллифор, який працював під псевдонімом Пейо. Перший комікс про малюків-гномів вийшов в жовтні 1958 року в журналі «Le Journal de Spirou». А в 80-х на англомовних тб-екранах почалася трансляція мультиплікаційного серіалу «The Smurfs».

Ось тут-то на маленьких гномів і звалилася справжня популярність, та така, що в 1990 році Nintendo випустила консольні ігри Смурфики для приставок з картриджами «Game Boy». Правда, в Росії їх майже не завозили. У нас смурфи стали відомі завдяки тематичної серії іграшок з кіндер-сюрпризів та перекладу англійської мультсеріалу. Звичайно, сучасні флеш іграшки - не чета того, що пропонував Нінтендо. Геймплей, графіка, функціональні можливості і т. д. – все стало набагато крутіше.

Кожна гра Смурфики починається з того, що ти потрапляєш у чарівний ліс, де у великих рум'яних грибочках живуть малюки-гноми. Кожен з них робить тільки те, що хоче, і тоді, коли хоче, а тому основну частину дня вони грають, веселяться, їдять солодощі і насолоджуються життям. Але цьому безтурботному існуванню регулярно намагається перешкодити злісний горбоносий колдун – Гаргамель.

Разом зі своїм злим рудим котом він невтомно полює за крихтами-смурфами. А вся справа в тому, що, за легендою, якщо зварити смурфіки з додаванням чарівних трав в окропі, можна добути багато золота. Ось Гаргамель і мріє з їх допомогою розбагатіти, але поки безуспішно. Маленькі гномики постійно ламають його хитромудрі плани і залишають лиходія з носом. А тобі пропонується їм у цьому допомогти.

.