Ігри Скажені кролики - врятувати бідолаху Реймана

Опис категорії

Ігри Скажені кролики – флеш варіації на тему легендарних «Rayman Raving Rabbids» і «Rayman Raving Rabbids 2», видеоигрушек компанії Ubisoft, випущених в 2006 і 2007 роках відповідно. Мова в них йде про Реймане, головній діючій особі ігрової серії Rayman – дуже дивну істоту, регулярно влипающим в різного роду неприємності, а потім з честю з них вибирається. Ось і на цей раз бідоласі не пощастило.

За сюжетом гри Скажені кролики його викрали моторошні істоти з заячими вухами, величезними щелепами і виряченими очима. Виродки жадають влади над світом, але дуже злі і тупі, щоб придумати скільки-небудь виразну стратегію його завоювання. Справою життя і улюбленою розвагою скажених кроликів є масові ігри на стадіоні, в яких і доведеться брати участь Рейману. Під шалений виття біснуються кролів бідолаха буде боротися за своє життя. Добре, що розробники зглянулися і наділили його масою різноманітних достоїнств. Тільки завдяки їм він ще живий.

Основні таланти Реймана

Перша і найголовніша особливість головного героя серії ігор про скажених кроликів, які ти будеш грати, полягає в тому, що всі частини його тіла можуть існувати окремо один від одного. І якщо трапиться так, що божевільні тварі віддавлять, відірвуть, відріжуть (потрібне підкреслити) бідоласі руки, його ступні і тулуб будуть рухатися також жваво і впевнено, як і раніше. До речі, він може битися одними ногами, і досить непогано.

Ще одна прикольна фішка – вміння «відкидати» кулаки і бити ними супротивника на відстані. Сам персонаж може перебувати в одній частині екрана, а його руки розгулювати в прямо протилежній, направо і наліво роздаючи стусани шаленим кроликам.

А тепер зверни увагу на чубок нашого героя. У потрібний момент вона перетворюється в пропелер, забезпечуючи йому плавне приземлення з будь-якої висоти. Зате під водою волосся Реймана перетворюються в щось на зразок гребного гвинта і дають можливість своєму господареві розвинути фантастичну швидкість, подолавши опір води.

Скажені кролики весь час намагаються вапна нашого героя, доручаючи йому абсурдні завдання, одне складніше іншого. Коли чаша терпіння починає переливатися через край, Рейман вистачає вантузомет і починає стріляти по опротивевшим тварям вантузами. Ти оціниш це захоплююче дійство, коли почнеш грати онлайн. Теоретично, якщо виконати всі кролячі завдання, можна буде залишити країну тупих вухатих і забути про них, як про страшний сон. На практиці ж, кожен пройдений етап відкриває перед тобою двері наступного, на якому замість виходу чекають нові задачки від божевільних кролів.

.