Ігри Сімпсони – грати онлайн безкоштовно!

Опис категорії

Телевізійними довгожителями не стають на порожньому місці – якщо мультсеріал протримався в ефірі телеканалу Fox вже більше чверті століття, значить, він того вартий. Подумати тільки, на веселих приколах Барта і простодушної мудрості Лізи, на доброті Мардж і витівки безжурного Гомера вже виросло ціле покоління! Всі ми виховані на цих простих прикладах і звикли сприймати життя через жовті окуляри. Хочеш поринути в атмосферу Спрінгфілда ще трохи глибше? Та не питання!

Пригоди самої впізнаваною мультсемейки в світі – це саме те, за чим приємно поспостерігати, і в чому вже дуже хочеться взяти участь! Онлайн гра Сімпсони – це відмінний шанс для всіх шанувальників опинитися на місці своїх улюбленців і відчути себе справжнім жителем Спрінгфілда. Всі ігри Сімпсони доступні на цій сторінці абсолютно безкоштовно – Гомер б точно схвалив! Приєднуйся швидше, поки пончики ще не закінчилися, а хулігани не розстріляли всі патрони – а то не з чим буде веселитися!

Ох вже ці хлопчаки!

Знаєш, чого бояться всі вчителі середніх шкіл і власники закладів громадського харчування? Ні, не привидів і навіть не приїзду санепідемстанції (хоча, ось їх трохи бояться, так). Страшний сон будь-якого дорослої людини – шибеники хлопчаки. Дванадцять років – це вік, коли дрібне шкодничество і пустощі виростають до масштабів катастрофи; і зробити з ними нічого не можна, залишається тільки довго і болісно вичікувати, поки діти виростуть.

А ось для хлопчиська цей час назавжди залишається самим прекрасним в житті – особливо якщо він не був пай-хлопчиком. Якщо вже дуже хочеться насолодитися усіма принадами цього віку, але прожиті роки або склад характеру не дозволяють – завжди можна грати в одну з веселих забав з Бартом Сімпсоном! Цей хлопець точно знає толк в розвагах.

Його Скейтборд – це не просто засіб пересування, це цілих комбайн розваг на будь-який смак! На ньому (ну, або на велосипеді) можна виконувати різні трюки чи відправитися на пошуки справжніх Пригод. Наприклад, покататися по повній небезпек лісовій стежці, як під час гри Сімпсони Скейтборд або влаштувати справжні Гонки! Головне - не врізатися на повному ходу в Гомера: він чомусь на це сильно злиться.

Мирні забави

Діти не дуже люблять, коли Мардж збирає їх разом і змушує займатися якою-небудь справою, що зміцнює сім'ю. Зате завдяки зробленим саме в результаті цих зусиль сімейних фотографій ми можемо насолоджуватися тихими настолкамі із зображенням улюблених персонажів.

На нашому сайті в режимі онлайн можна грати в Маджонг або збирати Пазли з фотографіями родини Сімпсони і їх друзів - що може бути краще, коли хочеться провести вечір тихо, але цікаво!

Завдання в Пазлах бувають різного рівня складності. Найпростіше – коли картинка, яка повинна вийти, блідо промальована на задньому плані, а з'являються елементи потрібно просто підтягнути до правильної «фонової» клітинці. Фотокартку, на якій зоряне сімейство насолоджується відпочинком на воді, збирати треба саме так. Складніше завдання в Мозаїці – там всі шматочки перемішані, і відновлювати зображення доведеться по пам'яті.

.