Ігри Шрек – старі казки на новий лад!

Опис категорії

Яскраві і веселі онлайн ігри Шрек запрошують тебе в подорож по заворожуюче прекрасного світу анімації студії Dreamworks Pictures. Її художники здійснили справжній переворот у сфері традиційних казкових історій, так і сучасної мультиплікації.

Їх чудовий мальований опус «Шрек», на основі якого і створено наші ігри, став першим в історії кінематографа мультом, який отримав «Оскара» за кращий у світі повнометражний анімаційний фільм. Причому, це не єдине його досягнення. В активі «Шрека» премії BAFTA, Annie Awards (на хвилиночку!) у восьми номінаціях, купа інших кінонагород. А ще величезна любов глядачів різного віку, віросповідання та кольору шкіри. Навіть суворі мусульманські країни не відразу заборонили до показу.

В американському ж прокаті фільм зібрав 268 мільйонів доларів, а в світовому – 484. Російські глядачі поставили його на третє місце в лінійці своїх улюблених мультфільмів після «Ну, постривай» і «Маша і ведмідь». Радимо тобі обов'язково подивитися цю чудову мультяшну сагу (якщо раптом ти її ще не бачив), а потім звернути увагу на захоплюючі ігри Шрек, зібрані в цьому розділі. З їх допомогою можна, якщо не опинитися по той бік екрану, то дуже сильно наблизитися до цієї мети. Причому, зауваж, швидко і безкоштовно.

Старі казки на новий лад

Головна фішка мульта «Шрек» в тому (і ти сам переконаєшся в цьому, як тільки почнеш грати), що в ньому все перевернуто з ніг на голову. Знайомі з дитинства казки, століттями що передаються з вуст у вуста, звучать тепер зовсім інакше. Принцеса в них далеко не завжди виявляється красунею, прекрасний принц неповороткий, тупуватий і має зайву вагу, кровожерливий людожер поспішає на допомогу головному героєві в момент, коли його зрадив кращий друг, Пітер Пен продає свою вірну Дінь-Дінь, а легендарний Робін Гуд прекрасно уживається в одному лісі з Джеком Горобцем і вовком з «Червоної Шапочки».

Можна сказати, що і сам мульт, і будь-яка гра Shrek - це жорсткий розрив звичних шаблонів. Глядача чекає масове руйнування стереотипів, від розмірів якого просто захоплює дух. Чудово й те, що кожна гра Шрек являє собою один з фрагментів мультяшною історії, в якому ти можеш взяти найактивнішу участь разом зі своїми улюбленими казковими героями.

Що стосується жанрів, то смішного зеленого обме Шрека можна зустріти у всіх видах комп'ютерних розваг. Тебе чекають прикольні бродилки, квести, головоломки і навіть стрілялки з його участю. Окрему категорію розваг складають віртуальні пазли з картинками-кадрами з оригінального мультфільму. В залежності від віку геймера в них можна вручну виставляти рівень складності (кількість фрагментів, на яке ділиться початкове зображення) і насолоджуватися товариством улюблених мультиків стільки, скільки забажаєш.

Трохи не забули згадати ще один приємний момент: у всі пригоди, головоломки та інші онлайн забави зі Шреком, які ти знайдеш на сторінках нашого сайту, грати можна не тільки безкоштовно, але ще і відразу російською мовою, так що мучитися з перекладом не доведеться.

.