Ігри Школа — веселі приколи над вчителями!

Опис категорії

Ти не повіриш, але іноді ходити в школу буває навіть весело. І ми зараз не про останній день перед початком канікул. Ми – про нашому новому розділі. У ньому зібрані найбільш цікаві ігри Школа з усіх, які ти коли-небудь зустрічав. Вони переносять геймера у вельми незвичайний, навіть фантастичний «храм знань».

В реальному житті таких точно немає. Кожен новий день не схожий на попередній, а гризня граніту науки супроводжується жартами, розіграшами, веселощами, романтичними історіями в дусі молодіжних серіалів та іншими цікавинками. Нудьгувати не доводиться від слова зовсім. Але потрібно відразу попередити: не всі приколи, вчинені під час будь-якої вподобаної гри Школа, варто повторювати в твоїй рідній альма матер» (якщо не готовий відправитися на килим до директора, звичайно). Приклеювання учительській попи до крісла, підкладання в сумочку тарганів, натирання дошки клеєм так само, як зв'язування морським вузлом кісок сидять перед тобою однокласниць, не сприяє поліпшенню оцінок, особливо, за поведінку.

Так що, в цілях особистої безпеки, радимо гарненько відірватися будинку під час захоплюючих шкільних ігор з цього розділу (особливо злісних моментах можна представляти на місці жертв приколів «улюблених» вчителів і однокласників), а на справжні уроки вирушати зразковим зайчиком - зразковим, флегматичним і задоволеним.

І для дівчаток, і для хлопчиків

Кожна, без винятку, гра Школа, навіть якщо головні герої в ній дівчата, абсолютна універсальна, і сподобається геймерам обох статей. Злісні знущання над старшокласниками та завучами, захоплюючі бродилка по підземеллях Монстер Хай і азартні втечі від злющего вчителі фізкультури - тебе чекає світ неймовірних пригод, відірватися від якого буде непросто навіть, якщо до цього ти волів одні лише войнушки на танчиках.

Управління у більшості іграшок стандартне: клавіші зі стрілками для переміщення героїв по екрану, пробіл для стрибків або метання снарядів, кнопки додаткових для конкретного сюжету функцій перераховані в меню. В деякі ігри можна грати удвох, так що саме час запросити в гості одного.

Звичайно, є в нашому асортименті гри в школу для дівчаток виключно, наприклад, традиційні одягалки з мейкерами (до речі, радимо панночкам звернути увагу на шикарні віртуальні гардероби таких наряжалок). Але відсоток їх незначний, так що хлопці можуть сміливо заглядати в розділ і відриватися по повній.

.