Ігри Щенячий патруль – нові історії з Бухти пригод!

Опис категорії

Добрі та веселі ігри Щенячий патруль з цього розділу доступні, до речі, абсолютно безкоштовно), стануть твоїм улюбленим розвагою на кілька найближчих місяців. Чому ми так в цьому впевнені? Хоча б тому, що вони створені за мотивами однойменного комедійного мульта про пригоди десятирічного хлопчика і восьми супер-мега-чарівних цуценят. Крихти-собачки - другі за рахунком претенденти на роль загальних улюбленців і захмарних «мі мі мі» після неперевершених котиків. А герої онлайн ігор про Щенячий патруль – не тільки безумовні лапочки, але ще й відважні рятувальники, вдень і вночі охороняють благополуччя мешканців казкового містечка Бухта пригод.

Кажуть, продюсер мульта - Кіт Чепман, «списав» це місце з затоки цього Сан-Франциско. Придуманий їм місто так само, як і «каліфорнійський Париж» затишно розташувався відразу на двох берегах бухти: лівому і правом. Офіс ж «Щенячого патруля», звідки геймери починають грати, розташований на маленькому півострові, який з містечком пов'язує міст. Тобі належить вивчити його вздовж і впоперек, а заодно і Тюленячий острівець, височенну гору Джейка, біля підніжжя якої розкинулося Бухта пригод, місцеву мерію, ферми Ела і Юмі, будівлю вокзалу і, звичайно ж, саме популярне місце відпочинку городян – кафе містера Портера. Захоплюючі перипетії сюжету обраної гри Щенячий патруль перенесуть тебе на одну з перерахованих локацій, а то й на кілька відразу.

Головні герої

Перш, ніж сідати в Щенячий патруль грати, пропонуємо познайомитися з усіма членами відважної чотирилапої команди. А почнемо з дуже серйозного цуценя німецької вівчарки, яка взяла на себе функції місцевого полісмена. Звуть суворого малюка Чейс, він віртуозно керує синім поліцейським автомобільчиком, чудово орієнтується в околицях, є відмінним слідопитом і розвідником.

Його кращий друг – життєрадісний добряк долматинец Маршал, виконує обов'язки пожежного, розтинає на червоному фургоні зі шлангом, чуйний, безстрашний і відважний, але відрізняється тотальної невезучестью. Якщо десь трапився неприємний конфуз, 99% ймовірності, що винен в ньому Маршалл.

Не обійшлося в команді і без прекрасних дам. Чарівна кокер-пудель Скай виконує в патрулі функції рятувальника-авіатора, відрізняється феноменальною пам'яттю, легким характером і чудовим почуттям гумору. Там, де виявляється кучерява реготуха, надовго панують позитив і веселощі.

Повна протилежність їй – англійський бульдог Здоровань. Це щеня повільний, обстоятелен, серйозний, працює будівельником, створює будинки і конструкції, такі ж серйозні, як і він сам. Пересувається Здоровань на жовтому бульдозері і носить таку ж жовту форму. В його рюкзаку завжди повно всіляких будівельних пристосувань: від перфоратора до викрутки.

Дворняжка Роккі відповідає за чистоту навколишнього середовища і безпечну переробку відходів. Він володіє унікальною здатністю вирішувати будь-яку проблему за допомогою підручних засобів. Навіть з гори відвертого сміття винахідливість, здоровий глузд і ентузіазм Роккі дозволяють спорудити щось нове і корисне. Кожна друга гра Щенячий патруль, в якій ти зустрінеш цього забавного утилізатора-винахідника, являє собою захоплюючий квест з купою хитромудрих головоломок. Розібратися з ними «однією лівою» ніяк не вийде, доведеться по повній задіяти кмітливість.

Ще два цуценя з хвостатої команди спеціалізуються на водних процедурах. Шоколадний лабрадор-ретривер Зума на помаранчевому катері-трансформер (у разі потреби перетворюється в субмарину) невтомно борознить прибережні води, спостерігаючи за купальщиками, хоча у вільний час сам не проти скласти їм компанію в дайвінге і катання на серфі. А ось капітан швидкохідного судна «Камбала» - Гораціо Палтус, захоплюється підводними дослідженнями, частенько здійснює різноманітні відкриття, а потім ділиться науковими знахідками зі своїм паризьким кузеном.

І, звичайно, жодна гра Щенячий патруль не обходиться без участі десятирічного Райдера – пустотливого хлопчика, фантазера і відмінника з карими очима. Хлопчина - справжній геній. Він не тільки відмінно розбирається в будь механіці, але навіть сам змайстрував песика-робота і патрулевоз для цуценят.

Захоплюючі ігри про щенячий патруль російською мовою безкоштовно познайомлять тебе з кожним з перерахованих колоритних персонажів і навіть дозволять взяти участь в їх найбільш захоплюючих рятувальних операціях. Обіцяємо, буде весело!

.