Ігри Шарлотта Суничка – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

На сонячній галявині лісу, на симпатичній галявині, над яким літають красиві метелики і працьовиті бджілки, розкинувся Ягідний містечко. Кого там тільки не зустрінеш! Дівчатка-ягідки всі як на підбір: красуні, розумниці і чудово виховані. Якщо тобі подобається спостерігати за їх пригодами в мультсеріалі, то напевно сподобається і брати в них участь нарівні з улюбленими героїнями! Всі забави з цієї сторінки доступні в режимі онлайн!

Цікаві і працьовиті дівчата не знають нудьги: адже кожен день є так багато різних справ, які треба переробити, і відкриттів, які треба зробити! Ігри Шарлотта Суничка не тільки дозволять тобі провести ще трохи часу зі своїми віртуальними подругами, але і навчать чого-небудь интересненькому. Ігри Шарлотта Суничка доступні відвідувачкам нашого сайту абсолютно безкоштовно! А це означає, що веселитися в компанії ягідних хохотушек можна скільки завгодно довго.

Турботи юних леді

Кожна маленька дівчинка – це майбутня доросла жінка, а тому навчитися різним дамським премудростям варто якомога раніше. Вчитися у мами або у школі на уроках технології – це добре, але не завжди так само цікаво, як пізнавати нелегку науку «бути жінкою» у компанії улюблених подружок.

Шарлотта Суничка відкриває свою онлайн школу для дівчаток, де у форматі гри вона навчить кожну юну леді правильно доглядати за собою, готувати смачні десерти, Лікувати Горло і Прибирати в будинку. У такій яскравій і веселій компанії будь-які справи здаються простими й цікавими, навіть ті, якими в звичайному житті займатися ніяк не хочеться.

Вчитися готувати ніколи не рано! Під час гри Шарлотта Суничка по кроках покаже, як правильно приготувати полуничний пиріг або загасити курку з овочами і кмином. Під її пильним оком кожна дівчинка зможе вдосконалити порядок дій, необхідних для отримання результату, а потім спробувати повторити це вже на справжній кухні без страху забути або переплутати що-небудь.

Ігри Суничка Одягалки і Реальний макіяж навчать юну модницю правильно поводитися з інструментами, покликаними робити дівчат красивіше. Можливо, у твоєму ніжному віці тобі ще рано фарбуватися самої, але навчитися підбирати колір тіней або стрижку до певного образу – навик, який обов'язково знадобиться у дорослому житті, і який можна придбати інакше, чим на власному, хоча б віртуальному, досвід.

А якщо безперервний процес навчання, нехай і самого захоплюючого, трохи набридне, завжди можна запустити звичайні Бродилки або Біг 3Д, щоб просто розслабитися і від душі повеселитися в компанії улюбленої героїні!

.