Ігри Сега – круті бродилки з антропоморфним їжачком!

Опис категорії

Сега гри – дітище відомої японської корпорації Games Sega Co., Ltd., одного із засновників світової сфери комп'ютерних розваг. Компанія була заснована в 1940 році і спочатку спеціалізувалася на наданні платних розважальних послуг соддатам американських військових баз в Гонолулу. Наступним успішним етапом її діяльності стала оптовий продаж апаратів миттєвої фотографії, які користувалися в післявоєнній Японії шаленою популярністю.

Потім були монетні ігрові апарати, і тільки в 1965 з'явився перший варіант сега гри - симулятор субмарини Periscope, швидко став світовим хітом. З 70-х років минулого століття почався «золотий» період у діяльності Sega, а в 1982 р. її оборот вже склав рекордну цифру – 214 мільйонів доларів. Випуск же в 1987 році приставки четвертого покоління sega mega drive перетворив на другого за величиною в світі (після ленегдарной Nintendo) розробника комп'ютерних ігор.

Під різними назвами mega drive випускався в Японії, Австралії, США, Південній Кореї, Бразилії, країнах Європи та Північної Америки, як і всюди користувався нечуваною популярністю. Протягом 4-х різдвяних сезонів поспіль Сега випереджала свого одвічного конкурента Nintendo за рівнем продажів у світі, потім, правда, ажіотаж навколо її продукції поступово пішов на спад. В історії компанії було ще чимало різних злетів і падінь, але не надто критичних, а в 2010 вона стала власністю компанії-розробника комп'ютерних ігор - Fox Interactive.

Так що games sega – цікавий приклад того, як назва припинила своє незалежне існування марки було і залишається загальним для цілої серії популярних іграшок, надовго пережили власну прародительку.

Пригоди синього їжака

Починаючи з 1991 року, всі ігри, випущені для консолей Сьоги, супроводжувалися зображенням нового символу компанії – синього антропоморфного їжачка Соніка. Він же став головною дійовою особою серії розваг під назвою Sonic the Hedgehog. Головними характеристиками Соника є здатність бігати швидше швидкості звуку і згортатися в кулю під час стрибка. Геймплей кожної онлайн ігри Сега з його участю передбачає швидке подолання рівнів з обов'язковим складанням золотих кілець і численними бійками.

Атакуючи, Соник згортається в кулю і збиває супротивника з ніг. Золоті колечка забезпечують йому високий рівень захисту під час ворожих нападів. Чим їх більше, тим міцніше енергетична броня їжака. Почавши проходження онлайн ігри Сега, не лінуйся збирати кільця, якщо не хочеш швидко програти. Більшість бродилок серії Sonic the Hedgehog побудована на протистоянні їжачка і доктора Еггмана - супергениального і суперсумасшедшего винахідника, що мріє підкорити весь світ і створити замість нього власну імперію «Эггманленд».

Населяти ж її мають роботи, підконтрольні своєму шаленому і підступному творцеві. Протистояти лиходієві здатний тільки відважний Соник. Ну, і ти разом з ним, ясна річ.

Слава богу, минули ті часи, коли грати в ігри про забавного їжачка можна було тільки, витратившись на приставку Сегу. Сьогодні легендарні бродилки, на яких виросло не одне покоління геймерів, не тільки без проблем доступні онлайн, але і поширюються в мережі безкоштовно. У нашому розділі ми зібрали самі прикольні флеш ігри про синього героя з меню російською мовою. Проходження більшості розраховане як на одного, так і на двох учасників, так що можеш прямо зараз кликати на допомогу друга. Доктор Еггман як раз обмірковує нову гидоту, так що допомога Сонику не завадить.

.