Ігри Самураї – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Елітні бойові підрозділи у всі часи мали схожими рисами. По-перше, жорстка дисципліна. Слово сьогуна – воєначальника – це закон для тих, хто йому підпорядкований, і оскаржувати його не можна. По-друге – підтримка фізичної форми і повній бойовій готовності навіть у мирний час. Ця обставина особливо важливо для японських воїнів, адже протягом кількох століть держава не воювало ні з ким, однак унікальну найдавнішу культуру воїнів-феодалів вдалося зберегти практично до новітніх часів. На такий «спецназ» хочеться рівнятися!

Японські воїни – зразок ідеальної бойової виучки і внутрішньої дисципліни, а тому немає нічого дивного в тому, що час перетворило реальний стан у полумифическую касту. Сьогодні ігри Самураї – практично єдиний спосіб доторкнутися до історії цього неймовірного явища, відчути себе причетним до легендарного бойовому братерству. Ігри Самураї – торжество сили і духу прямо в твоєму комп'ютері в режимі онлайн! У світовій військовій культурі мало прикладів такого ж прославлених воїнів, а тому, хоча їх славний вік і підійшов до кінця, інтерес до послідовників кодексу Бусідо не слабшає і сьогодні.

Зневажаючи смерть

Воїну не можна боятися бути вбитим – страх скує його руками і ногами, не дасть можливості битися так, як того вимагає його борг перед паном. Саме тому, відправляючись в похід, представники елітного військового стану повинні забувати дружину і будинок так, наче їх не було зовсім – ніщо не повинно притягати до життя того, хто готується прийняти смерть. Бусідо уточнює, що головна справа – померти з честю, коли прийде момент.

Пам'ятай про цю особливості, адже навіть під час гри Самурай Виживання справжньою метою є не збереження життя, як можна було б зрозуміти з назви, а перемога будь-якою ціною. Втім, ні одну, ні іншу задачу не можна назвати достатньо легкими. Коли проти тебе елітні війська, послані з єдиною метою – зупинити і знешкодити, потрібно зібрати в кулак всі свої сили і навички, щоб вийти переможцем!

Пам'ятай і про те, що зовнішність оманлива. Коли ти починаєш грати в гру під назвою «Самурай в солом'яному капелюсі», легко припустити, що головний герой – мирний мислитель, який вийшов прогулятися по узліссі. Але варто йому вступити в бій, і стане видно, які величезні можливості у твого персонажа – ще не факт, що ти сам будеш за ним встигати!

На радість прекрасній статі

В нашій колекції, крім декількох одевалок, є і повноцінна жіноча гра Самураї, з бійками, вбивствами і сліпучою красунею в головній ролі. Дивно? І правда, так вже вийшло, що у більшості забав про войнушки центральний персонаж – чоловік. Не варто кидатися звинуваченнями у бік працівників геймдеву – вони лише відображають дійсність, в якій, як історично склалося, частіше чоловіки воюють. Однак, на радість поборницам рівноправності статей, у японців і тут все було не так, як у інших людей.

Звичайно, у звичайній ситуації жінки не ходили у військові походи нарівні з чоловіками. Все ж хтось повинен залишатися вдома, щоб народжувати, а потім і виховувати дітей! Однак кожна дівчинка навчалася військовому мистецтву, щоб мати можливість у відсутність чоловіка захистити себе і свою сім'ю. Результат легко можна помітити під час гри про самураїв, де головним героєм є жінка.

.