Ігри Сабвей Серф – біжимо по планеті, не зупиняючись!

Опис категорії

Супер динамічні ігри Сабвей Серф сподобаються всім любителям запаморочливих гонок, скейтборду і графіті на стінах. І якщо ти теж не проти отримати порцію екстриму, від якої абсолютно точно знесе дах, ласкаво просимо в наш новий розділ. До твоїх послуг найгучніша новинка 2013 року, досі не втратила ні одного зі своїх шанувальників (зате заимевшая масу нових).

Ось уже третій рік поспіль оновлення для Subway Surfers виходять щомісяця, так що нудьгувати її фанатам не доводиться ні секунди. І хоча спочатку іграшка створювалася тільки як мобільний додаток, зараз в Сабвей Серф грати можна на чому завгодно: iOS, Windows Phone, Android і на звичайних компах з Windows. А як саме це робити, ми тобі докладно розповімо.

Біжи, Лола, біжи!

Сюжет будь-якої гри Сабвей Серф схожий на своїх попередників як дві краплі води: головний герой натхненно покриває графіті стіну порожнього вантажного вагона, поки його за цим заняттям не застає вусатий товстун-поліцейський з маленької білої (і дуже злісної до того ж) собачкою. Варіантів подальшого розвитку подій усього два: здатися на милість охоронця порядку або спробувати втекти від нього подалі. Як думаєш, що вибирає юний художник? Звичайно, він кидається тікати з усіх ніг.

А твоя задача при цьому – допомогти йому втекти якомога далі, весь час прискорюючись і долаючи всілякі перешкоди. Будь-яке зіткнення зі стороннім предметом призводить до того, що інспектор наздоганяє героя, а гра тут же закінчується. Уникнути цього допомагає дошка для серфінгу, на якій можна перелітати (огинати, перестрибувати) будь-які перешкоди. Кожна успішно пройдена місія відкриває нові ігрові можливості. Дійство захоплює настільки, що відірватися від нього просто немає сил. Але і розслаблятися при цьому не можна, відволіктися хоча б на секунду, маленький бігун обов'язково вріжеться. Нічого не вдієш, Сабвей Серф грати – значить, весь час бути напоготові.

Фантастичні додаткові можливості

З кожною секундою гри тікати від поліцейського стає все складніше і складніше. Необхідно регулярно прокачувати свого персонажа, забезпечуючи йому нові ігрові можливості. Робиться це за рахунок використання двох видів бонусів: ключів і монеток. Перші трапляються досить рідко, зате і цінуються вище, а ось друге на локаціях достатньо, головне – не лінуватися збирати.

до Речі, кількість ігор-варіацій на тему Сабвей Серф давно перевалило за кілька десятків. Головні герої (яких теж налічується не менше 20) вже пробігли по всьому найбільшим містам світу: від Москви до Сіднея, використавши для цього 17 наворочених ховербордов (дощок для скейтбордингу).

Велика частина їх доступна тільки за монетки зібрані тобою. На них також можна прикупити відмінні диво-снікерси – кросівки, в яких персонаж починає стрибати в два рази вище звичайного, реактивний рюкзак Jetpack, що дозволяє злетіти, і зірочки, збільшують прибуток. Більш рідкісні бонусні ключі використовуються для придбання лімітованих головних героїв або поліпшених версій тих, що доступні на даний момент у грі.

.