Онлайн розмальовки для дівчаток – невтримний політ фантазії!

Опис категорії

Онлайн розмальовки для дівчаток – чудова альтернатива паперовим альбомами з чорно-білими картинками для розмальовування, які так люблять малята. Крім того, що вони ніколи не закінчуються і дозволяють виправити будь-яку помилку, так ще кожне зображення в них можна розфарбувати кілька разів різними фарбами. Ну, і відсутність гуашевих плям і розкиданих всюди олівців дорого коштує.

Від аналогічної хлопчачого збірки ігри Розмальовки для дівчаток не відрізняються нічим, окрім тематики запропонованих картинок. В них не знайти літаків, танків та іншої техніки. Зате повно рожевих поні, мультяшних принцес, плюшевих іграшок та іншого, милого дівочого серця «мі мі мі».

Простота і зручність

Можна сказати, що онлайн розмальовки для дівчаток і для хлопчиків - флеш розваги з самим простим геймплеєм з усіх існуючих. Впоратися з ними під силу навіть трирічним малюкам. Звичайно, є різниця в розмальовуванні складносурядного Трансформера або примітивних кубиків з літерами на гранях, але сам процес і в першому, і в другому випадку залишається одним і тим же. Замість курсора ігри розмальовки для дівчаток і хлопчиків пропонують геймерам віртуальну пензлик, яку можна вмочати в фарби, розташовані на такій же віртуальної панелі. Потім кисть-курсор переміщається на обрану частину картинки, один клік і готово - чорно-білий фрагмент придбав потрібний відтінок.

Багато онлайн розмальовки, особливо, ті, що створювалися для дівчаток і хлопчиків 2-3 років, мають зразки вже розмальованих картинок, на які малюк може орієнтуватися в процесі гри. А ще у кожної з них є кнопочка-гумка. Натискаючи на неї, можна скасувати кілька останніх ходів, прибравши таким чином невдало вибраний колір. Ну, а крім того, що вподобану Барбі, Губку Боба, доктора Плюшеву і дівчат з Эквестрии можна створити багато і різних, всіх їх можна роздрукувати на пам'ять на принтері. В онлайн розмальовки для цього є спеціальна кнопка.

Деякі ігри пропонують на вибір кілька зображень. Можна розмалювати одну з них або всі по черзі. І зверни увагу на палітру кольорів – в таких іграшках вона дуже велика і часто дозволяє регулювати інтенсивність вибраного кольору. Наприклад, ти можеш посилювати або, навпаки, «розмивати» відтінок до напівпрозорого, якщо є така необхідність.

Як бачиш, онлайн розваги цього розділу - неоране поле можливостей для розвитку творчих здібностей, художнього смаку і фантазії. Просто гріх ними не скористатися.

.