Ігри Росомаха – нова зустріч з мутантом-супергероєм!

Опис категорії

Динамічні і видовищні онлайн ігри Росомаха запрошують тебе взяти участь в пригодах одного з супер героїв, що вийшли з-під олівця талановитих художників легендарної студії Marvel Comics.

Справжнє його ім'я - Джеймс Хоулетт (James Howlett). Родом герой гри Росомаха з Канади, а у вузьких колах відомий під псевдонімом Логан (так називається найвищий гірський пік його рідної країни). Джеймс є беззмінним членом безлічі команд супергероїв, найпрестижніші з яких Люди Ікс і Нові месники. Вперше він з'явився на суд публіки в 1974 році на сторінках сто вісімдесятого випуску коміксу «Incredible Hulk», створеного творчим тандемом автора Олена Уейна, художників Джона Ромиты-старшого і Херба Тримпла.

Всі мальовані історії та ігри за участю відважного Росомахи відрізняє особлива динамічність і хвацько закручені перипетії сюжету. Відірватися від них, не пройшовши або не прочитавши все від кірки до кірки, просто неможливо. Так що наш тобі порада: сідай грати в пригоди Логана Росомахи тільки тоді, коли повністю зробиш уроки.

Коротка характеристика персонажа

За задумом авторів, Джеймс Хоулетт – не просто людина. Він мутант, що володіє надприродними здібностями. Одна з них – майже миттєва регенерація будь-яких пошкоджень, що дозволяє йому виживати, навіть отримавши смертельні рани, не сумісні з життям звичайної людини. Більша частина існуючих отрут і хвороб теж не можуть завдати йому особливої шкоди. Швидке відновлення всіх органів і функцій уповільнює процес старіння в організмі мутанта, загострює його органи почуттів і підвищує витривалість. Почавши грати безкоштовно в будь-яку з вподобаних іграшок, присвячених відважному Росомасі, ти сам у цьому пересвідчишся.

Будова мутанта відрізняється від будови звичайного п'ятипалого людини наявністю на кожній кисті трьох гострих пазурів, міцних і гострих, як дамаська сталь. Ними він спритно орудує в бою, разя ворогів наліво і направо. А після того, як відважний герой гри Росомаха вирішив взяти участь в експерименті «Зброя Ікс, кістяк його навічно залишився покритий сплавом супер міцного речовини – адамант.

Цей наскрізь просочений металом монстр має відмінну бойову підготовку, яку отримав під час тісної співпраці з ЦРУ. Також він брав участь у шпигунській діяльності, Першої і Другої світових війнах, збройних сутичках у В'єтнамі та Іспанії. Логан відмінно володіє різними техніками рукопашного бою та майже усіма видами вогнепальної зброї. Володіє дуже різким і погано уживався характером. Кожна гра Росомаха, яку ти знайдеш в цьому розділі, в повній мірі дозволяє відчути всю багатогранність і ексцентричність цього незвичайного персонажа.

.