Ігри Робокар Полі – ласкаво просимо в автопатруль!

Опис категорії

Онлайн ігри Робокар Полі створені за мотивами південнокорейського мультиплікаційного серіалу для сімейного перегляду. Його автор та власник – компанія RoiVisual, спочатку планувала обмежитися двома сезонами по 26 серій кожен (вони, до речі, і з'явилися в 2010-2011 роках практично один за одним), але неослабний інтерес публіки вніс корективи в її плани, так що в 2014 на екрани вийшов третій сезон, а за ним і четвертий.

він Стане останнім чи ні, покаже час. Поки що очевидно одне – історія про команді автомобілів-рятувальників телеглядачам явно припала до душі. Впевнені, випущені слідом за нею прикольні ігри Робокар Полі їм теж сподобаються. Тим більше, що в них фігурують ті ж мультяшні персонажі, що і в оригінальному мульті. Так що всіх фанатів Полі, Роя, Ембер, Хеллі, Джин та інших запрошуємо в наш новий розділ, де абсолютно безкоштовно і як завгодно довго можна грати з улюбленими героями.

Наша служба і небезпечна, і важка

Після завантаження гра Робокар Полі переносить тебе у вигадане містечко Брумс, де багато десятиліть поспіль в повній злагоді і взаєморозумінні живуть люди і машини. Вони не тільки у всьому допомагають один одному, але і, можна сказати, дружать. Головний герой гри – поліцейський автомобіль (робокар) Полі разом з командою рятувальників пильно стежить за безпекою всіх мешканців мультяшного містечка. У цьому йому допомагають: пожежна машинка роботрак Рой, машина швидкої допомоги - робовэн Ембер, рятувальний вертоліт робокоптер Хеллі і чарівна дівчина Джин, яка виконує обов'язки диспетчера. На її пульт приходить інформація про те, що десь у місті сталося щось надзвичайне, і команда рятувальників тут же висувається на допомогу.

У процесі проходження гри місці з відважними машинками під проводом робокара Полі ти будеш діставати з води потопаючих людей, розгрібати завали, куди потрапили автомобілі, у яких несподівано відмовили гальма, доставляти ліки самотнім стареньким, мчати на інший кінець Брумса, щоб розповісти казку плачучої малюкові, здійснювати масу інших, не менш важливих і корисних справ. Полі і його друзі в захваті від своєї роботи, дуже нею пишаються і намагаються виконувати на відмінно. Проведи з ними кілька гарячих робочих днів і переконайся сам, наскільки непросто доводиться цим милим машинкам. Щоб успішно проходити місії онлайн ігор про робокара Полі і його приятелів, тобі доведеться грати дуже уважно, по повній використовуючи свою кмітливість, логіку, фантазію.

І зверни увагу на жанрове розмаїття іграшок розділу. Чого в ньому тільки немає?! Тебе чекають захоплюючі пригоди, незвичайні головоломки, захоплюючі квести-погоні за злочинцями, розваги-конструктори, які дозволяють зайнятися тюнінгом вподобаного персонажа, і навіть швидкісні гонки з різних трасах. Правда, все перераховане актуально для геймерів, яким вже виповнилося 6-7 років. Самим же маленьким ми пропонуємо симпатичні розмальовки, барвисті одягалки (так-так, деякі машини теж люблять вбиратися і крутитися перед дзеркалом) і простенькі пазли, що складаються з 4-10 фрагментів.

.