Ігри Рейнджери Самураї - врятуємо планету разом!

Опис категорії

Фанати фантастичного підліткового серіалу «Могутні рейнджери» не зможуть пройти мимо нашого розділу, де спеціально для них зібрані нові браузерні ігри Рейнджери Самураї. Перипетії самого класного (вісімнадцятого) сезону фільму чекають тебе на екрані пк в будь-який зручний час.

Планета в небезпеці

Перепочивши кілька століть після свого останнього невдалого бою з людьми, монстри Найлоки змогли відновити сили і готові до нової війни. Мета їх залишилася незмінною – встановити панування над Землею, а після затопити її водами мертвої річки Санзу. Звичайно, у свій час Древні Самураї добряче пошарпали Найлоки, але повністю знищити так і не змогли. А тому були змушені заточити монстрів на дні глибокої повноводною Санзу, в тому самому місці, де вона огинає легендарні Врата Десяти Поколінь.

Так що ж робити?

На щастя, встигло підрости нове покоління відважних борців зі злом і володарів могутньої сили Символів. Саме вони стали головними дійовими особами ігри Рейнджери Самураї, а заодно грозою всіх монстрів як на території Японії, так і за її межами. І нехай поки ще занадто юні воїни і недосвідчені, але вони наполегливо тренуються, з кожним днем все більше і більше удосконалюючи своє вміння поводитися з дисками Сили. Не знаєш, що це таке? Навіть якщо ти не дивився згаданий серіал, почавши грати в ігри Рейнджери, швидко розберешся, що до чого. Диски Сили – основна зброя могутніх Рейнджерів Самураїв, які замінюють їм (проходження будь-якої гри розділу тебе в цьому наочно переконає) і меч, і палаючий факел, і кинджал, і сюрікени, і ласо, і пістолет, і навіть чарівну паличку.

Шкода, правда, що не всі вони доступні за замовчуванням. Більшість буде відкриватися тільки по мірі виконання місій і заробляння бонусних очок. На перших рівнях будь-який, без винятку, ігри Рейнджери героям доводиться обходитися тільки одним диском - стандартним. Якщо його добре розкрутити, можна в кілька разів посилити гостроту клинка і міць ударів свого меча. А от щоб роздобути три знаряддя золотого самурая (диски Барракуди, Октозорда і Клішні-Зорда), здатні пробити броню навіть наймогутніших Найлоки, доведеться попотіти, виконуючи безліч непростих завдань.

Звичайно, в більшості своїй, ігри Могутні Рейнджери являють собою динамічні стрілялки з елементами квестів і бродилок, а тому, в першу чергу, будуть цікаві для хлопчиків. Але й дівчатам не варто заздалегідь від них відмовлятися. По-перше, серед рейнджерів теж є чарівні панянки-модниці, які обожнюють стильні вбрання. По-друге, вони теж закохуються, причому роблять це дуже палко і регулярно. А, в третє, хто сказав, що дівчата не цікавляться битвами, не вміють розробляти плани, придумувати хитромудрі стратегії, погано володіють мечем, та й, взагалі, боягузки?! У компанії відважних самураїв ти легко зможеш довести, що це не так, а заодно врятувати планету від підступних монстрів. Чим не заняття для майбутнього вечора?

.