Ігри про собак – заведи власного пухнастого улюбленця!

Опис категорії

Якщо ти дуже любиш тварин, але власного пухнастого улюбленця поки не маєш (алергія на шерсть, або просто мама не дозволяє завести) – не біда, наші нові ігри про собак вирішать цю проблему досить оригінальним способом. Завдяки їм у тебе з'явиться з добрий десяток чарівних щенят всіх мастей і розмірів, але...віртуальних.

І це, до речі, зовсім не недолік, враховуючи той факт, що вони не будуть бруднити підлоги в твоїй кімнаті брудними лапами, гризти шпалери, тиранити тапочки і вимагати вивести їх в туалет в проливний дощ годині о шостій ранку. Повір, останнє випробування – не для людей зі слабкими нервами, після нього можна зненавидіти усіх тварин на світі. Але тобі це почуття точно не загрожує, адже до твоїх послуг цілий розділ прикольних ігор для дівчаток про найбільш зворушливих собак і щенят на світі (і вигулювати в негоду нікого не доведеться)

Дресируємо і доглядаємо

Ігри про собак запропонують тобі здійснювати всі ті рутинні щоденні маніпуляції, які виконують господарі справжніх тварин. Ти будеш годувати своїх пухнастих чотирилапих друзів, обов'язково гуляти з ними на свіжому повітрі, купати, підстригати кігті, вичісувати шерсть, грати з ними в м'ячик, вчити виконувати нескладні команди і т.д. Все це, звичайно, забирає багато часу, але і задоволення приносить чимало. Задоволена ж мордочка вихованця, зворушливо виляющего хвостом і віддано заглядає в очі, стане гідною компенсацією всіх твоїх турбот.

Але май на увазі, багато гри Собаки оснащені таймером і мають часове обмеження для кожного з рівнів. Це означає, що виконувати завдання доведеться швидко, намагаючись укластися у відведений кількість хвилин (зазвичай, 1-2, не більше). Іграшки, в яких секундоміра немає, часто мають «лічильник задоволення», який відображає ступінь твоєї старанності в градусах настрою пухнастого улюбленця. Фокус тут простий: чим старанніше ти доглядаєш за твариною, тим показник диво-приладу вище. Якщо ж він весь час прагнути до нуля і підняти значення ніяк не виходить, то програш, швидше за все, не за горами. Зате з чим у тебе точно не буде проблем, так це з керуванням. Все, що потрібно для догляду за віртуальної живністю – мишка.

А для дівчаток, які обожнюють усілякі наряжалки, ми приготували особливий сюрприз. Їх чекає ціла підбірка барвистих ігор про собак, у яких для вихованців передбачений такий гардероб і асортимент косметики, що будь-яка кінозірка позаздрить. Десятки шампунів від бліх, засобів для укладки вовни, фарб для хвостів, гребінок і щіточок, бантів і підвісок, нашийників та попон, костюмчиків для прогулянок і капелюшків від сонця – складно уявити собі предмет собачого вжитку, якого тут немає. Причому все це пишність можна приміряти, змінювати як завгодно комбінувати, створюючи шикарні собачі образи в стилі «хоч зараз на подіум». «Модний вирок» та інші аналогічні телепередачі для людей нервово топчуться осторонь, із заздрістю поглядаючи на можливості стильних собак. І все це пишність знаходиться в повному твоєму розпорядженні, підвладне простого кліку мишки – що може бути крутіше!

.