Ігри Скачки на конях – ласкаво просимо в кінний клуб!

Опис категорії

Ігри Скачки на конях припадуть до душі натурам азартним, схильним до авантюризму і не позбавленим тяги до прекрасного. Чому ми так вирішили? Тому, що з усього різноманіття доступних в мережі швидкісних змагань лише естети і романтики виберуть видовищні ігри скачки на конях.

Велика частина користувачів віддасть перевагу традиційні авторалі. І зовсім даремно. За азартності і динамічності гри про гонки на конях нічим не поступаються звичайним гонок, але от з точки зору краси картинки і екзотичності процесу дають їм сто очок вперед. Тільки уяви: замість набридлого вже крісла пілота ти усаживаешься в даний жокейское сідло, стискаєш в напружених руках поводи, натягуєш їх і, зачувши сигнал старту змагання, зриваєшся з місця так, що тільки вітер свистить у вухах. Відчуття невимовні!

І це при тому, що під час ігри про коней Стрибки все описане відбувається віртуально, тобто, аж ніяк не по-справжньому. Але враження повної реалістичності процесу накриває тебе з головою. Втім, чим дійсно хороший світ онлайн забав, так це тим, що дозволяє не прив'язуватися до дійсності. З його допомогою, не встаючи з улюбленого крісла, можна взяти участь у будь-яких пригоди, випробувати які завгодно емоції, отримати самий неймовірний досвід, так і просто чудово провести час.

Окремої згадки заслуговують ігри Скачки на конях для дівчаток. Від хлоп'ячих вони відрізняються декількома суттєвими моментами: меншою швидкістю пересування скакунів по екрану і можливістю змінювати зовнішній вигляд як їх, так і жокея.

Юні геймерші зможуть не тільки прибрати своїх учасників гонки в щось оригінальне, але й внести в їх зовнішність більш кардинальні зміни: обрати іншого забарвлення, форму і довжину гриви, колір очей, шкіри, губ і так далі. Асортимент «декору» настільки великий, що ти зможеш створювати нових персонажів кожен день протягом декількох місяців. Добийся того, щоб твої коники стали призерами змагань, але і визнаними красенями всіх забігів. Фантазія і гарний смак тобі в допомогу.

.