Ігри на двох Гонки на конях – світ краси і швидкості!

Опис категорії

Десять тисяч років тому, на кінець останнього льодовикового періоду, Європі та Азії мігрували мільйони коней. Диких, зрозуміло. Їх табуни бродили по степах і селах, легко долаючи відстані у сотні кілометрів. Давня людина не міг дивитися на них спокійно і зробив все можливе для того, щоб приручити гордих тварин, а після використовувати для полегшення свого життя. Що ж, задумка йому вдалася.

Цікаво, як би викручувались наші предки без допомоги цих красивих і витривалих створінь? Ні поле зорати, ні на побачення з'їздити, ні на війну сходити...Та що там, навіть гонки не влаштувати! А адже спортивні ігри на конях на двох, трьох і більше учасників відомі не одну сотню років. Людство захоплюється ними давно і, судячи з усього, надовго. Цікавий історичний факт: у 1912 році кінний спорт був навіть включений в програму літньої Олімпіади в Стокгольмі.

Хочеш на собі випробувати всі його принади? Готовий на власній шкірі відчути, яке це: во весь опор гнати по полю, залишаючи скакунів суперників далеко позаду? Ігри на двох Гонки на конях забезпечать тобі таку можливість. Обіцяємо, азарту буде не менше, ніж на змаганнях самих швидкісних болідів світу. А ось видовищності навіть більше, оскільки спостерігати за граціозним алюром довгоногих бігових коней – особливе, ні з чим не порівнянне задоволення.

Головне в ньому - не задивитися і не забути, навіщо ти взагалі завантажив ігри Гонки на конях. Пам'ятай, що зробив це заради перемоги в змаганнях і завоювання кубка чемпіона змагання. А значить, потрібно докласти зусиль за двох, задіяти волю і кмітливість, обійти всіх і першим перетнути фінішну пряму. Управління персонажами в онлайн забігах на конях дуже схоже на те, яке використовується в автомобільних перегонах на двох.

Єдиний важливий нюанс – необхідність перескакувати бар'єри. Як правило, для цього передбачена спеціальна кнопка, або навіть дві, якщо перед нами ігри гонки на конях для дівчаток і хлопчиків, які віддають перевагу парне проходження. Але важливо пам'ятати, що будь-які стрибки уповільнюють рух твого скакуна і можуть серйозно позначитися на його швидкості.

.