Ігри Рятувальники – твій шанс стати справжнім героєм!

Опис категорії

Всі ми з дитинства пам'ятаємо віршик про те, що «всі професії потрібні, всі професії важливі», але в міру дорослішання розуміємо, що деякі з них набагато важливіше і потрібніше інших. Наприклад, до таких мега відповідальним і вагомим справах можна сміливо віднести все, що пов'язане зі спасінням людських життів, здоров'я та вихованням.

А тому одними з найпочесніших занять на світі є професії педагогів, лікарів і, звичайно, героїв нашої нової серії ігор – відважних рятувальників. Саме вони приходять до нас на допомогу тоді, коли здається, що весь світ валиться, і надії на порятунок вже не залишилося. Саме вони щодня ризикують власним життям заради порятунку чужого. Хочеш знати, яке це – бути у відповіді за тих, хто слабший, безпорадніші, та ще й в біду потрапив?

Захоплюючі і дуже реалістичні ігри Рятувальники дадуть тобі можливість повною мірою відчути цей момент. Непоганий привід приміряти на себе ошатний плащ супергероя. Цікаво, наскільки комфортно будеш себе почувати? Давай швидше запустимо наші нові ігри Рятувальники і з'ясуємо цей момент, а заодно і відірвемося по повній.

Від поліцейського до пожежника

Кожна гра Рятувальник являє собою збірник декількох захоплюючих, що поступово ускладнюються місій, під час яких ти будеш рятувати життя потрапили в біду людей і тварин. І не має ніякого значення, яку форму при цьому одягнений твій екранний герой. В даному розділі представлені онлайн іграшки про поліцейських, пожежників, реаніматологів, співробітників МНС, віртуозно керуючих рятувальними вертольотами, катерами і навіть скутерами.

Геймплей всіх приблизно однаковий, а ось декорації різняться кардинально. Тільки уяви, в складі рятувальних експедицій тобі належить безкоштовно відвідати непрохідні ліси Амазонки, Мумбаї, Північну Корею і масу інших екзотичних куточків планети. Ну, а серед твоїх так званих «клієнтів» теж може виявитися хто завгодно, навіть президент Сполучених Штатів. Здорово, правда?

.