Ігри Поу – догляд за веселим інопланетянином!

Опис категорії

Спочатку гри Поу були представлені публіці в якості безкоштовного додатку для Android. Як виявилося, його автор – двадцятичотирирічний ліванський програміст Пол Саламех, створив справжній хіт. Після того, як до іграшки прийшов перший успіх, вона зацікавила компанію Apple, яка і придбала її для власного додатка iOS.

Початковий реліз гри Поу відбувся 5 серпня 2012 року, але до цих пір кількість завантажень її на Android коливається в межах від 260 000 до 320 000 в день, а в категорії дитячих іграшок для iPhone вона займає перше місце в 90 країнах світу. Завдяки нашому новому розділу у тебе є відмінна можливість грати в ігри Поу на будь-яких операційних системах, причому робити це безкоштовно.

Привіт з минулого

Навряд чи тобі виповнилося достатньо років, щоб пам'ятати слово «тамагочі», але ось твоїм батькам воно добре відомо. В часи їхнього дитинства так називалися мега популярні брелоки з примітивними чорно-білими екранчиками, за яким бігало дивна істота. Намальовано воно теж було досить просто (втім, ніхто тоді малювати інакше просто не вмів), головною фішкою недомультяшки було постійна вимога уваги до себе. Створіння хотіло, їсти, спати, туалет, гратися – і все це йому повинен був забезпечити власник брелока.

Якщо на тамагочі довго не звертати уваги, воно починало видавати жалібні зойки, а через якийсь час вмирало. Той же принцип покладений в основу будь-якої гри Пу. Правда, її головний герой не вмирає, навіть якщо залишити його без своєї турботи на кілька днів. Втім, такий трюк тобі навряд чи вдасться тому, що якщо гра Пу встановлена на включеному девайсі з Android або iOS, вона просто задолбет постійними нагадуваннями про те, що потрібно головному герою.

Повір, ти ще не раз скажеш нам спасибі за можливість відкрити і закрити вподобану іграшку розділу в будь-який час, відвернувшись від настирного Поу і зайнявся іншими справами. До речі, що ж із себе представляє цей зухвалець?

Треба сказати, зовнішність у нього досить специфічна. За версією автора – Підлоги Саламеха, Поу – інопланетянин, не має ні рук, ні ніг, що складається лише з пари очей і округлого, конусоподібного тулуба коричневого кольору. Злі язики регулярно порівнюють його з картоплиною, то, кхм, з какашкой, ми ж вважаємо за краще дотримуватися авторської версії.

За правилами кожної гри з Поу його потрібно годувати, купати, водити в туалет і укладати спати - тобто всіляко доглядати. Це обов'язкова програма, але крім неї кожна іграшка має масу додаткових опцій, не менш (а іноді і більш) цікавих. Наприклад, проходження додаткових міні-завдань дозволяє заробляти монетки, на які потім можна прикупити герою незвичайні наряди, прикраси, якісь ексклюзивні ласощі і поліпшення для його віртуального будиночка. А якщо запустити таку гру онлайн можна навіть відправитися в гості до персонажів інших користувачів, побувати у них вдома, гарненько розглянути, що і як влаштовано, почерпнути нові ідеї для власного вихованця. Обліковий запис дозволяє зберегти свої досягнення і повернутися до них після чергового запуску гри.

.