Ігри Травень літл поні — всі милі конячки тепер в одному місці!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Травень літл поні призначені, в першу чергу, для геймерів у віці від 4 до 7 років. Так що якщо тобі якраз стільки, вітаємо, ти потрапила за адресою. Ласкаво просимо в чарівний барвистий світ найчарівніших конячок на світі!

В даному розділі зібрані кращі онлайн ігри для дівчаток, присвячені милашкам поні – героям відомого анімаційного серіалу «My Little Pony: Friendship is Magic». Втім, навіть якщо тобі вже більше 7, не поспішай закривати цю віртуальну сторінку. Серед представленого на ній різноманіття іграшок обов'язково знайдуться ті, які захоплять тебе з головою.

Ракраски або одягалки

Всі ігри серії Травень літл поні створені за мотивами мультфільму американської студії Hasbro, який у російському прокаті отримав назву «Дружба - це диво». Їх головні (як, втім, і другорядні) герої – чарівні мультяшні поні, з якими можна грати, яких можна наряджати, за якими потрібно доглядати і разом з ними так весело і цікаво подорожувати. До послуг геймерів практично всі найпопулярніші ігрові жанри з участю улюблених персонажів.

Малюкам радимо звернути увагу на чарівні гри Травень літл поні, стилізовані під віртуальні розмальовки. Велика палітра кольорів і пензлик замість курсора легко перетворять тебе в художника. А якщо щось піде не так, кнопка back швидко виправить ситуацію, відмотавши твої дії на стільки кроків назад, скільки буде потрібно.

Для дівчаток постарше підійдуть ігри про Травень літл поні, присвячені нарядам, косметиці і декору. З їх допомогою можна повністю змінити зовнішній вигляд улюбленої конячки, причому зробити це абсолютно безкоштовно. Просто натисніть курсором по вподобаним декоративним елементам і перетягувати їх на травень літл поні для примірки. Як і у випадку з розмальовками, будь невдале дію можна скасувати.

А може стрілялки та квести?

Якщо ні вбрання, ні малювання тебе не приваблюють, варто звернути увагу на нові бродилки-стрілялки, в яких лагідні конячки вступають в сутички з силами зла: злісними чаклунками, підпорядкованими їм монстрами, або головним ворогом правительки Эквестрии - королем Сомбра. За те, що на тисячу років зумів стерти з лиця землі Кришталеву імперію, єдиноріг-тиран Сомбра був навічно заточений в північних льодах. У деяких іграх-бродилки про малитал поні йому вдається вирватися на свободу і відправитися мстити перемогли його принцесам – Місяці і Селестии.

Тобі доведеться по повній використовуючи доступні магічні сили, відігнати темного літл поні і його армію назад, в північні льоди. Щоб впоратися із завданням потрібна кмітливість і спритність. Втім, вони не будуть зайвими при проходженні будь-якої гри Малитал поні, що відноситься до жанру бродилок або квестів. Кожна зажадає від тебе рішення цікавою логічної головоломки, влучності під час стрільби магічними кулями і сміливості, без якої неможливо ефективно атакувати ворога, ні розробляти стратегію подальших дій. Ось побачиш, чарівні травень літл поні дадуть тобі непоганий урок мужності і відваги. А ще з ними завжди весело. Втім, це ти і без нас знаєш.

.