Ігри Створи свою поні — шанс проявити творчі здібності!

Опис категорії

Всі, хто без розуму від зворушливих персонажів мультфільму «Дружба – це диво» (оригінальна англійська назва «My Little Pony: Friendship is Magic»), по достоїнству оцінять і неймовірно захоплюючі ігри Створи свою поні. У них тобі пропонується проявити максимум фантазії і, по повній використовуючи доступні ігрові можливості, самому придумати анімаційного героя.

Ясна річ, мова йде про мультяшних кониках в стилі My Little Pony з їх величезними «фірмовими» очима і пишними гривами. Так що ти, якщо захочеш, зможеш поповнити дружну родину мешканців Эквестрии ще одним місцевим жителем. Головна ж фішка будь ігри Створити поні полягає в тому, що чудовий результат в них гарантований навіть тим гравцям, хто і малювати толком не вміє.

Використовуючи «заготовку» - контур тулуба майбутньої коні, ти, як намистинки на нитку, можеш нанизувати на неї всі інші елементи зовнішності : очі, вуха, ніс, копита, вії, волосся і т.д. Звичайно, не обійдеться без нарядів-прикрас начебто мереживних попон, бантиків і намиста, а також «фірмового знака всіх чарівних конячок – кьютимарки на боці. Постарайся і створи свою поні такою, щоб навіть метри мультиплікації померли від заздрості. До речі, деякі ігри розділу доступні в 3д-графіку, що дозволить гарненько розглянути результат зі всіх сторін.

Як бачиш, ігри Поні Креатор представляють собою щось на кшталт віртуального конструктора Лего, в якому, до речі, теж є однойменна серія. Спробуй поєднати наявні елементи так, щоб створити свою супер поні.

.