Ігри Поні: Дружба це чудо – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Казкова Эквестрия – це місце, де постійно відбуваються якісь неймовірні події. Погодою там керують пегаси, день і ніч змінюється по волі єдинорогів, а на ринку можна купити чудовий вольтяблочный джем. Якщо тобі теж хочеться побувати в цій чарівній країні, то ти потрапила за адресою! На нашому сайті можна вдосталь нагулятися по хмарах, покататися на велосипеді по потаємних куточках Понівілля і просто здорово повеселитися в компанії чарівних конячок.

Давно мрієш не лише спостерігати за життям героїнь культового мультсеріалу, але і познайомитися, а ще краще – поговорити і посміятися з ними насправді? Ігри Поні: дружба це чудо, зібрані на нашому сайті – можливість поспілкуватися з Твайлайт Спаркл, Мосту Деш, Пінкі Пай та іншими онлайн! В усі ігри дружба це чудо можна грати абсолютно безкоштовно, і завантажувати на комп'ютер нічого не потрібно. Ми відібрали тільки самі круті забави, щоб кожна прихильниця мультика отримала море задоволення від спілкування зі своїми улюбленцями!

Коли ми разом – ніхто не крутіше!

Головною героїнею мультика є Сутінкова Іскорка. Саме вона отримує від принцеси Селестии завдання знайти друзів, і за її ініціативою поні збираються – і вона і далі залишається центральним елементом колективу і його лідером. Але це не означає, що інші героїні в чомусь їй поступаються!

Для кожної з дівчаток в грі характерні свої унікальні риси, і зібравшись разом, вони завжди доводять: дружба – це не тільки диво, але і величезна сила! Поодинці у кожної є і переваги, і слабкі місця. Але в тому і перевага команди, що її учасниці відмінно доповнюють один одного та врівноважують вибуховий характер Веселки Деш скромністю Флаттершай, а безтурботність Пінкі Пай – умінням Рарити продумувати все на три кроки вперед.

Об'єднавшись в ім'я загальних цілей, подружки готові знищити навіть найсильніше зло! І ти можеш їм у цьому допомогти, приєднавшись до компанії поні в нових іграх про дружбу і супроводжуючі її чудеса.

Всі забави хороші!

Інтереси поняшек досить різноманітні. Який би відпочинок не був тобі по душі, ти обов'язково знайдеш подружку за інтересами серед коней! Мосту кличе тебе збирати хмари – ігри Могутні Поні і Дружба це чудо: Супер Поні відмінно підійдуть дівчатам, які все б віддали для того, щоб літати в небі. Налаштовані войовничо гравці можуть відправитися тренуватися на боксерській груші разом з Эпплджек або побитися подушками з Твайлайт. Ну а для домосідочок, що віддають перевагу тихі спокійні розваги, підійдуть пазли, одевалки і малювалки. Результат своєї праці завжди можна зберегти на комп'ютер!

.