Ігри Поні 3 – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Твайлайт Спаркл збирає подружок, щоб здорово повеселитися разом з ними. Хочеш скласти їм компанію, але думаєш, що всі самі круті розваги ти вже перебрала? Сьогодні чарівні мешканки Эквестрии приготували щось новеньке для своїх шанувальниць! Навіть знайомі забави відкриються з іншого боку – варто докласти трохи фантазії. Підеш на Танцювальну вечірку або битимешся в Битві на подушках? Вирішувати тобі!

Наш сайт створений спеціально для тих дівчат, що ніколи не втомлюються проводити час у компанії з персонажами улюбленого мультика! Нові ігри Поні 3 доступні абсолютно безкоштовно вже зараз – і тобі навіть не доведеться їх встановлювати! Все, що потрібно, щоб грати в будь-які ігри Поні 3 – це комп'ютер з підключеним інтернетом і нескінченна любов до поняшкам, чим би вони не були зайняті. Разом вам належить багато чому навчитися і пройти чимало випробувань, щоб стати справжніми подружками!

Дружба – це не тільки диво, але й відмінна можливість навчитися друг у друга чого-небудь корисного. Улюблене заняття дівчат – обмінюватися кулінарними рецептами: Эпплджек з радістю навчить тебе готувати весільний торт, а Пінкі Пай поділиться секретом фірмових кексів!

Любительки інтелектуальних розваг обов'язково оцінять пасьянс і Запоминалки для розвитку пам'яті, а коли потрібно зняти стрес – чудово підійде Битва подушками. Якщо ж тобі більше до душі діяльний відпочинок, ти можеш врятувати Маретрополис в грі Поні Супергерої або скласти в режимі онлайн чудову пісеньку в Піаніно 3.

.