Ігри Мила поні — самі класні забави з коханою конячкою!

Опис категорії

Онлайн ігри Мила поні створені за мотивами дитячого анімаційного серіалу студії Hasbro «Дружба – це диво», в оригінальній версії - «My Little Pony: Friendship is Magic». Перший сезон мультфільму вийшов на екрани в січні 2012 року, а останній, п'ятий - у квітні 2015.

Всі серії об'єднані спільним сюжетом, у центрі якого життя однієї милий поні-єдинорога - Сутінкової Іскорки. Основна цільова аудиторія – малюки від 4 до 7 років. Втім, зворушлива історія милашки поні завоювала масу поклонників і більш старшого віку. Можливо тому, що разом з героїнею глядачі навчаються таким простим, але важливим загальнолюдським речей, як уміння заводити нові знайомства, дружити, залишатися уважним до оточуючих, бути чуйним, добрим і відповідальним.

При цьому нічого нудно-повчального ти в них не зустрінеш. Швидше, навпаки, головні герої мульта неймовірно сміхотливі і веселі конячки, занудьгувати з якими просто неможливо. Ігри для дівчаток про милу поні з цього розділу тісно переплітаються з подіями свого телевізійного прототипу про пригоди Іскорки і її друзів. В них ти гарантовано зустрінеш своїх улюблених героїв.

Головні ігрові персонажі

Ігри Милі поні подарують тобі зустріч з усіма мешканцями чарівної Эквестрии – країни, повністю заселеною мультяшними кіньми. Серед них є пегаси – крилаті поні, вміють ходити по хмарах і керувати погодою. А ще тут можна зустріти єдинорогів - поні, наділених чарівним рогом, дозволяє творити заклинання, і аликорнов - істот з копитами, крилами і рогами, що володіють потужними містичними здібностями.

Вони прекрасно співіснують у своїй улюбленій Эквестрии, а якщо потрібно, як один піднімаються на боротьбу з будь-яким казковим злом. До речі, серед ігор про милих мультяшок-поні досить багато квестів і стрілялок, де головним героям доводиться відбиватися від ворогів, застосовуючи магію і вогняні кулі. Так що ти сама зможеш легко переконатися в їх згуртованості і фантастичні здібності.

.