Ігри конячки поні — всі кращі забави з милими мультяшками!

Опис категорії

Прихильниці анімаційного серіалу «My Little Pony: Friendship is Magic» прийдуть у захват від можливості безкоштовно і без обмежень пограти з улюбленими героями. Ігри Конячки поні запрошують тебе у світ чарівної Эквестрии – постійного місця проживання самих мимимишных створінь на світі.

казковою країною Керують дві сестрички-принцеси Місяць і Селестія дуже строгі, але дуже добрі і справедливі поні аликорны (власниці крил, роги на лобі і неймовірних магічних здібностей). А населяють (крім конячок) говорять чарівні тварини: корови, дракони, зебри, буйволи, грифони і мантікора. Всі вони дуже шанують правительок Эквестрии і готові виконати будь-яке їх зазначення. Ну, а тобі під час будь ігри для дівчаток Конячки поні доведеться їм у цьому всіляко допомагати.

Завдання від принцес можуть надходити різні: то хмари розігнати, то темного єдинорога Сомбра провчити, то яблука зібрати та сидру наробити. Більшість розваг серії багаторівневі, і по мірі проходження етапів складність завдань у них збільшується. Особливу складність становлять ті, в яких передбачені часові обмеження. Не впорався із завданням в строк – повертайся до самого початку гри і проходь все заново.

А ось управління в них на диво просте. Переміщати героїв по екрану ти будеш за допомогою клавіш зі стрілками, а для додаткових можливостей використовувати кнопки з літерами. Якими саме? Для кожної іграшки, присвяченій чарівним конячкам поні вони свої (докладний перелік дивись перед стартом першого рівня в меню).

.