Ігри Гонки поні — захоплюючі змагання улюблених героїв!

Опис категорії

Чарівних мультяшок-поні обожнюють всі дівчата без винятку. Але далеко не всі при цьому згодні їх наряджати, годувати і заплітати гриви в коси. Багато панянки любить «погарячіше» і не готові відмовлятися від своїх бажань. Спеціально для дівчаток, які цінують драйв не менше хлопчиків, і створені захоплюючі ігри Гонки поні.

У них геймерів чекає зустріч з улюбленими мультяшними героями, які опинилися в ситуації, коли потрібно виявити спритність, витривалість, хорошу фізичну підготовку і кмітливість. До речі, тих же якостей ігри Гонки поні зажадають від тебе теж. Якщо, звичайно, ти налаштована перемогти, а не просто взяти участь.

Геймплей всіх подібних ігор виглядає приблизно однаково. Після завантаження на екрані виникає траса, по якій мчать кілька коників. Вибирай ту, яка подобається більше, і ласкаво просимо на старт! Для управління поні під час гонки використовуй клавіші зі стрілками та натисніть пробіл кожен раз, коли потрібно через щось перескочити.

Прикольною особливістю багатьох ігор про змагалися в перегонах поні є те, що в забігах може одночасно брати участь два гравці. Відмінні привід запросити в гості подружку і від душі повеселитися. І навіть якщо раптом твоя поні не прийде до фінішу гонки першої і втратить головний приз – не біда, завжди можна почати гру заново і надолужити згаяне. Ну, а якщо переможеш, постарайся бути великодушною – дай шанс відігратися подрузі.

.