Ігри Ферма поні — веселі пригоди в яблучному саду!

Опис категорії

Мешканки казкової країни Эквестрии – чарівні мультяшні поні, не звикли сидіти без справи. Вони цілий рік працюють не покладаючи рук (а точніше, копит!) на благо рідного краю. Рідко коли у поні залишається час на ігри та відпочинок, адже на фермах навколо прекрасного Понівілля (столиці королівства) тричі на рік встигає розкішний врожай яблук.

З мультфільму My Little Pony: Friendship is Magic» ти знаєш, що рум'яні яблучка – улюблене ласощі усіх коників на світі. Мультяшні ж коні і зовсім їдять їх цілий рік, а ще варять запас яблучний сидр і ароматне домашнє повидло. Ігри Ферма поні ближче познайомлять тебе з цим непростим процесом і відкриють всі секрети приготування головних кінських смачненького.

до Речі, завідує всім процесом заготівлі та переробки яблук чарівна ЭпплДжек - сама працьовита та відповідальна поні в Эквестрии. Її ферма славиться на весь Понівілль своїми чудовими плодами і неймовірно смачним сидром. Правда, і працювати господині доводиться багато. Захоплюючі ігри Ферма поні запрошують тебе в гості до ЭпплДжек.

Завдяки їм ти спочатку допоможеш маленької конячки переробити всі справи, а після ви зможете разом гарненько відпочити і повеселитися. Але врахуй, в більшості іграшок на роботи в саду відводиться суворо обмежений час, так що діяти доведеться не тільки акуратно, але і швидко. Крім тебе на чудову ферму заглянуть і інші персонажі мультфільму – Пінкі Пай, Сутінкова Іскорка, Рарити і Флаттершай, так що нудно точно не буде.

.