Ігри бродилки Поні — захоплюючі пригоди з кониками!

Опис категорії

Ігри бродилки для дівчаток Поні одним махом здатні задовольнити самі сильні дівочі пристрасті: спрагу пригод, прагнення до краси і бажання обійняти умилительных тварин. Всі три складові в даній категорії розваг присутні з надлишком: тут і повні небезпек подорож по чарівній країні Эквестрии, і купа нарядів для лялечок-конячок, і, власне, самі поні.

Алгоритм дій в будь-який з вподобаних тобі ігор бродилок про поні простий: вибери конячку, принаряди її за власним смаком, а потім вирушай у дорогу, запропонованих в меню локаціях. Як правило, у кожній грі їх досить багато, в середньому, від трьох до десяти. Розташовані вони в порядку зростання складності, і якщо перші легко вдасться пройти навіть самим маленьким гравцям, то на наступних доведеться потрудитися.

На кожному наступному рівні гри тебе чекає зовсім інша, невідома досі місцевість, повна пасток, небезпек і невідомих монстрів. Але є і хороші новини: на черговому етапі гри бродилки Поні ти зможеш «прокачати свого персонажа, роблячи його сильніше, швидше, могутніше і витривалішими. Крім того, тобі стають доступні інші, більш цікаві і корисні бонуси, які значно полегшують проходження. А ще кожен відкрився рівень дарує тобі нові зустрічі з чарівними поні – мешканками чарівної країни, так що обіцяємо: нудьгувати не доведеться ні секунди.

.