Ігри Пістолети – багато пороху і азарту!

Опис категорії

Барвисті і динамічні шутери – ігри Пістолети, припадуть до душі тим хлопчакам, хто, граючи, воліє легке, малогабаритне зброю, не стискує рухів. Правда, така компактність має і зворотний бік медалі. І полягає вона в досить скромній дальності стрільби.

Максимальну відстань, яку може пролетіти випущена з пістолета куля – 55 метрів. А це означає, для того, щоб уразити ціль, доведеться підібратися до неї досить близько. Так що сміливо можна сказати, що гра Пістолети - перевірка твоєї сили духу і холоднокровності. Без них тут, однозначно, робити нічого.

Нюанси геймплея

В даному розділі зібрані прикольні пістолетні шутери з видом від першого, так і від третьої особи. Вибирай, який тип розваг тобі подобається більше, і скоріше приступай до захоплюючого процесу перестрілок і погонь.

Стрільба з пістолета під час гри здійснюється наступним чином: за допомогою курсору ти наводиш приціл на ціль, намагаючись зловити її точно на мушку - точку в центрі кола наведення. І, як тільки це тобі вдасться, тиснеш на ліву клавішу мишки. У деяких іграх замість неї використовується «пробіл». Як бачиш, нічого складного. Але є важливий нюанс: потрібно діяти чітко і швидко.

Надто довгий прицілювання, як і постріли «в молоко», призведуть до того, що супротивник отримає секундну фору в часі, а разом з нею і можливість завалити твого персонажа. Не варто робити такі розкішні подарунки. У всіх іграх шутерах завжди перемагає той, хто частіше (і точніше!) суперника тисне на курок пістолета, зводячи інтервали між пострілами до мінімуму. Окремої згадки вимагають іграшки, в яких зброю потрібно перезаряджати. Як правило, цей процес займає від 15 до 30 секунд. Трохи порівняно з вічністю, але для будь-якої гри Пістолети – досить тривалий відрізок часу.

Давно грають в шутери фанати знають: і декількох секунд, зазвичай, досить для того, щоб мізки противника розлетілися по екрану на всі боки, а вже за півхвилини фокус можна повторити, як мінімум, разів десять. Тому перш, ніж діставати запасну обойму, сховайся за яким-небудь надійним укриттям. Стіна, кинутий автомобіль або збитий зі стовпа рекламний борд відмінно для цієї мети підійдуть.

Як бачиш, головний секрет успіху під час гри Пістолети – швидкість дій, холоднокровність, кмітливість і уважність. Без них вижити у віртуальному світі тобі буде важкувато. Втім, для хлопчиків ці якості і в реальному житті будуть не зайвими, так що тренуйся на здоров'я.

.