Ігри Підірви це – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Всі бояться бомб. І не даремно: якщо не вміти з ними поводитися, вони можуть стати джерелом великих (а, головне, незапланованих) руйнувань і великого числа жертв. Однак якщо до їх використання підходити з розумом, вони можуть принести багато користі – наприклад, при різних роботах зі знесення старих будівель або у гірничій справі. Багато хто не в курсі, але навіть динаміт був винайдений в мирних цілях! Однак вести навіть виключно мирний промисел з допомогою бомб – непроста справа, а тому не забувай про техніку безпеки.

Грандіозна битва роботів починається – встигни взяти участь у неймовірно небезпечний і по-справжньому бомбічному змаганні! Ігри Підірви це – популярна серія захоплюючих аркад, в яких дорогу в щільному лабіринті то і справа доводиться пробивати. Ми зібрали всі частини легендарної гри Підірви це в одному місці і додали ще трохи найбільш вдалих наслідувань. Не втрачай пильності, впевнено йди вперед і бережися своїх і чужих бомб – тільки так можна стати переможцем незвичайного чемпіонату!

Підривники – витівники

Якщо коли-небудь тобі запропонують взяти участь у подібних іграх в реалі – не думаючи відмовляйся, адже жарти з таким небезпечним і руйнівним зброєю можуть закінчитися в реальному житті дуже погано... А от у віртуальній реальності бігати і кидати по дорозі бомбочки, здатні рознести стіну – це весело і нітрохи не небезпечно. Зрештою, найстрашніше, що може трапитися з учасником онлайн-забави – його персонаж загине. А ця біда легко лікується банальним перезапуском та проходженням рівня заново!

Так що, нічого не бійся – у себе вдома за компом ти в повній безпеці. Гра Висади це пропонує тобі ставитися до знищення перешкод і супротивників за допомогою бомб як до веселої розваги. Ця думка точно розділяють персонажі – надзвичайно задоволені життям квітчасті роботи, які не спускають зі своїх металевих осіб чарівну посмішку навіть тоді, коли їх накриває смертоносної ударною хвилею.

Підірви це Весело, Смачно, Потужно – не тільки назв ігор розділу, але і ті епітети, якими безстрашні герої характеризують небезпечне і фізично важке змагання, в якому беруть участь. У цьому немає нічого дивного: роботи – взагалі дивний народ, і небезпека їм подобається куди більше, ніж людям; напевно, з-за відсутнього інстинкту самозбереження.

Поїхали кататися?

Герої гри на двох Підірви це люблять повеселитися, але зовсім не вміють відпочивати, нічого навколо себе не підриваючи. Наприклад, беруть участь у Картингу або в Гонках вони неодмінно на автомобілях, оснащених системою озброєння: так азарт боротьби відчувається ще більш гостро! Правда, не всі учасники доїжджають до фінішу... Але кого хвилюють такі дрібниці?

.