Ігри Паркур – твій світ безмежних можливостей!

Опис категорії

наш новий розділ увійшли найбільш яскраві, захоплюючі та оригінальні ігри Паркур з усіх, які ти коли-небудь грав. Ось побачиш, вони забезпечують геймерам такий спектр емоцій, від якого просто голова йде обертом. Та й як може бути інакше, якщо сам термін «паркур» - давно став ім'ям прозивним для певного стилю життя. Це не спорт, не хобі, не спосіб вбити вільний час, а ціла філософія, в основу якої поставлена абсолютна свобода дій, повна гармонія духу і фізичної форми і постійне самовиховання особистості.

Грати в паркур не можна, їм можна тільки жити, перемагаючи кожну секунду самого себе: свої страхи, сумніви, слабкості і недосконалості. Недарма основний принцип, сформований головним ідеологом руху – французьким каскадером Девідом Беллем, звучить так: меж немає, але є перешкоди. А, значить, їх завжди можна подолати, було б бажання. До речі, майже всі ігри Паркур чудово ілюструють цю тезу. Їх головним героям доводиться перемагати такі неймовірні і небезпечні перешкоди, що, спочатку здається, що це просто неможливо зробити. Але піди ж ти, справжнім трейсерам (так називають тих, хто захоплюється паруром) багато по плечу.

Весь світ як місце для тренування

Онлайн ігри про паркур та їх головні герої чудово ілюструють собою стиль життя послідовників Девіда Белля. У них немає спеціальних місць для тренувань, вони майже не використовують додаткове обладнання, не проводять змагання, не прагнуть тим чи іншим способом монетизувати свої вміння. Все, що їм потрібно – бути сильними, спритними і витривалими. Виходячи на вулицю, істинний трейсер сприймає навколишній ландшафт, як смугу перешкод, частенько сам створюючи її силою уяви. Стіни висотних будинків, дерева, бордюри, мости, парапети і т. д. – все йде в хід і здатне стати відмінним «тренажером». Напевно, тому паркур більше поширений у містах, ніж у сільській місцевості, де значно менше можливостей для гри в американських «морських котиків». Але відразу хочемо попередити.

Грати в паркур, сидячи вдома в затишному кріслі за монітором комп'ютера, і займатися ним у реальному житті – це дві великі різниці. У першому випадку тобі не потрібно нічого, крім уважності та вміння вправно клацати по клавішах, а от у другому не обійтися без відмінної фізичної форми, розвиненої сили волі, здатності адекватно оцінювати власні можливості, але вміти при цьому долати страх, витривалості і ще пари десятків якостей, які виробляються у людини тільки завдяки років наполегливих тренувань. Якщо ж поки ти – вузькоплечий ботан, регулярно отлынивающий від шкільних уроків фізкультури, горде звання трейсера тобі, на жаль, не світить. Але не варто засмучуватися. Як відомо, немає нічого неможливого, коли є бажання і воля до перемоги. Почни освоювати ігри про паркур на моніторі пк, а потім поступово переміщатися в спортзал, стадіон, бігову доріжку або просто на вулицю. З незвички освоїтися там, звичайно, буде складніше, але й цікавіше.

.