Ігри Папа Луї хот доги – стань профі в світі бургерів!

Опис категорії

Захоплюючі ігри Папа Луї хот доги сподобаються геймерам, які люблять добре поїсти. А для тих, поруч з чиїм будинком немає пристойного громадського харчування, стануть справжнім порятунком. І нехай обожнюваний всіма дітьми планети Макдональдс ніщо не в змозі замінити, в дечому наші нові гри Тато Луї хот доги виявляться навіть крутіше.

Пам'ятаєш китайську притчу про те, що голодного можна нагодувати рибою, а можна дати йому вудку і навчити рибалити самостійно? Так ось. Ігри про кафе Папи Луї якраз і є тією чудесною вудкою, з допомогою якої ти навчишся сам готувати хот доги. Причому не просто готувати, а робити це настільки блискуче, що друзі і родичі дуже швидко задолбят тебе проханнями ще раз порадувати їх смачненьким. У відповідь можеш вимагати від них, що завгодно, і бути впевненим без відповіді твої прохання не залишаться. Та що там, завдяки «гарячим собакам» італійця Луї з стражденних смачненького родичів можна вити справжні мотузки! Спробуй – сам побачиш.

Умовно всі ігри Кафе папи Луї можна розділити на дві групи: присвячені безпосередньо процесу приготування і пропонують зайнятися організацією «апетитного» бізнесу, тобто продажем бургерів. І ті, і інші досить цікаві, просто акцентують увагу користувача на різних процесах. Якщо в іграх, присвячених премудростям готування, ти опинишся на віртуальній кухні і спробуєш втілити в життя докладно розписаний рецепт, то в бізнес-стратегіях головною геймерської завданням стане нарощування оборотів: збільшення прибутку і розширення бізнесу.

Досягти цього непросто, але цілком можливо. Секрет успіху простий: діяти швидко і бути уважним. Дотримання цих двох нехитрих умов забезпечить тобі стабільний потік задоволених клієнтів, які залишають щедрі чайові. Зібравши їх достатньо, можна досить круто «прокачати» свій заклад або навіть відкрити кілька нових. Втім, якої стратегії дотримуватися і яка виявиться більш ефективною – вирішуй сам. Головне – зроби все можливе для того, щоб не збанкрутуй раніше, ніж пройдеш всі ігрові рівні.

.