Ігри Папа Луї морозиво – багато холодного десерту.

Опис категорії

Динамічні і веселі ігри про ресторани Папи Луї поповнилися новим розділом, в якому йтиметься про самому затребуваному ласощі в літню спеку – морозиві. І якщо в звичайному житті ти, швидше за все, маєш до нього відношення тільки як покупець, в наших іграшках можливо все: готувати ескімо і пломбір самостійно, продавати іншим, відкривати цілі кафе, які торгують десятки (якщо не сотні!) видів прохолодного десерту.

Визначся, що тобі більше до душі, і сміливо починай проходження обраної гри Папа Луї морозиво.

Вчимося продавати і готувати

Всі ігри Кафе Папи Луї морозиво умовно можна розділити на дві частини. В першу увійшли захоплюючі стратегії, в яких тобі дістанеться невеликий ресторанчик або кафетерій, торгував солодощами. Завдання мінімум – не дати йому збанкрутувати, максимум – збільшити розміри і прибуток вдвічі. Після старту нового рівня в лівому верхньому кутку екрану гри з'явиться сума, яку тобі необхідно заробити.

Звичайно, сміливо можеш її перевищити, а після витратити виручку на прокачування свого закладу, а ось опуститися нижче неї права не маєш. Якщо рівень закінчився, а заробити стільки, скільки зазначено в умовах гри Папа Луї морозиво не вдалося – на жаль, ти програв і змушений починати проходження з самого початку. Якщо ж фінансів в касі в кінці зміни куди більше, ніж потрібно, впевнено витрачай їх на те, що читаєш потрібне: більше число офіціантів, продукти для нових страв, послуги дизайнера інтер'єру, меблі та інші важливі штуки.

Життєздатність віртуального кафе - твоя особиста зона відповідальності, і від того, наскільки класно ти впораєшся з нею, залежить, скільки ігрових етапів зможеш пройти.

У другу частину ввійшли гри Тато Луї морозиво для дівчаток відповідні набагато більше, ніж для хлопчиків. Ніякого бізнесу в них вести не потрібно, зате потрібно зайняти місце на віртуальній кухні і освоїти премудрості приготування улюблених ласощів в домашніх умовах. Після запуску будь-якої з таких іграшок на екрані з'явиться докладний рецепт з переліком інгредієнтів і детально розписаної послідовністю твоїх дій.

Крім того, протягом всього процесу онлайн готування тебе будуть супроводжувати стрілочки підказки, які вказують, що і як потрібно робити. Не помітити їх і помилитися неможливо. До речі, кожен із запропонованих у грі рецептів можна сміливо втілювати в життя на власній кухні – всі вони цілком реальні і вивірені до міліграма.

.