Ігри Папа Луї 2 – війна з божевільними бутербродами.

Опис категорії

У нашому новому розділі тебе чекають мега захоплюючі ігри Папа Луї 2, не схожі на жодні інші онлайн розваги з бравим італійцем. На цей раз не буде ні кафе, ні ресторанів, ні екзотичних страв, ні булочок з плюшками. Замість усього цього геймерів чекає справжня війна, мета якої одна – виживання.

так-Так, саме так безкомпромісно і жорстко йдуть справи в цій серії іграшок, ми не перебільшуємо. Так що ж сталося з миролюбним італійським шеф-кухарем, повелителем тіста, овочів і кухонного начиння? Відразу після завантаження будь придивилася гри Тато Луї 2 ти зрозумієш, у чому цимес.

Оскаженілі бургери

А фокус в тому, що, одного разу, продукти, з якими Луї так спритно обходився все своє життя, зійшли з розуму, ожили й пішли в атаку на свого повелителя. Гігантські шматки сиру, шинки, помідорів і листя салату на чолі з колись апетитними булочками накинулися на очманілий шеф-кухаря зі цілком однозначним наміром зжерти його з потрухами. Тільки від тебе залежить, чи виживе нещасний макаронник в цій передряге. Після запуску будь-якої гри розділу Тата Луї чекає напад гігантських гамбургерів - величезних, зубастих і дуже кровожерливих.

Твоє завдання – допомогти нещасному італійцеві втекти від них в безпечне місце, а після розробити план знищення очумевших бутербродів. У цьому тобі крім вусатого шеф-кухаря будуть допомагати і другорядні персонажі гри Тато Луї 2 атака гамбургерів – кухарі, офіціанти піци, офіціанти. Якщо будете діяти узгоджено, зможете відбитися від божевільних бутеров і навіть спробувати замкнути їх у великому холодильній шафі. Якщо ж кожен почне тікати сам, наплювавши на товаришів, великий шанс того, що бутерброди-гіганти наздоженуть всіх по черзі і зжеруть з потрохами.

до Речі, 2, а то і більше гри Папа Луї атака гамбургерів передбачають парне проходження. Це означає, що воювати з оскаженілою їжею ти можеш не сам, а в компанії нерозлучного одного. Разом це робити значно веселіше й ефективніше. Бажаємо вам удачі!

.