Ігри Кафе Папи Луї – твоя особиста супер кухня.

Опис категорії

Всім, хто втомився від напружених віртуальних битв, хоче перейти і відпочити, але не готовий опуститися до рівня якихось догляду за немовлятами або фермами, сподобаються наші нові ігри Кафе Папи Луї. В них не знайти ні епічних битв, ні підступних ворогів, ані потоків крові по екрану, але досить барвистості, динамічності, цікавих місій і несподіваних поворотів сюжету.

І для хлопчиків, і для дівчаток ігри Кафе Папи Луї стануть відмінною альтернативою звичним розвагами і дуже скоро займуть лідируючу позицію в списку так званих «must have» - забав, обов'язкових для регулярного проходження.

Хороший апетит – хороший бізнес

Майже всі ігри Кафе папи Луї являють собою оригінальні бізнес-стратегії, що пропонують тобі випробувати свої вміння і таланти на ниві громадського харчування. Що це буде – ресторан, кафе, закусочна або просто кіоск з бургерами, можеш вибрати самостійно. Серед віртуальних закладів підприємливого італійця Луї є все перераховане. Завдання гравця – вибрати місце, де він готовий попрацювати, і не довести його до банкрутства перетворити його в процвітаюче заклад.

Попутно гри Ресторан Папи Луї геймерам дадуть можливість освоїти рецепти простих у приготуванні, але дуже апетитних страв, які потім можна буде повторити і на справжній кухні. Класична італійська піца і традиційна для країни телят паста, курячі крильця у фритюрі, фруктові чізкейки, гострі тако, гамбургери, хот-доги, макарунз та інші смаколики - досхочу награвшись в ігри про кафе Папи Луї ти швидко навчишся готувати все перераховане. Ну, а крім того зрозумієш, як організована робота закладів громадського харчування, і отримаєш можливість поліпшити її, застосувавши всі свої таланти на практиці.

Але це відбудеться трохи пізніше. А почати грати доведеться в ролі скромного рознощика піци або офіціанта, що приймає замовлення у відвідувачів. Але навіть на цьому етапі тобі потрібно буде зі шкіри геть лізти, намагаючись відзначитися. Адже якщо відвідувачі залишаться задоволені роботою офіціанта, якістю їжі і рівнем обслуговування в цілому, то, розплачуючись, залишать тобі чайові, на які після (коли їх накопичиться достатньо багато) можна буде трохи розширити асортимент кафе, змінити його дизайн або найняти більше працівників.

та й щоб перейти на наступний ігровий етап, гроші необхідні. Тобі треба заробити суму, зазначену на екрані. Якщо вдасться – зможеш продовжити гру, ні – вилетиш з неї, як пробка з пляшки, і змушений будеш почати проходження спочатку.

.