Ігри Панди – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Пухнасті увальни користуються шаленою популярністю вже дуже давно – і вихід знаменитого мультфільму про школу Кунг-Фу тут абсолютно ні при чому! Двоколірні ведмедики як символ милоты, доброти і чарівною промисловості завоювали інтернет задовго до нього; втім, вони і сьогодні не здають позицій. Кожного з них хочеться потискати і буквально зацілувати прямо в мокрий ніс. А якщо ведмежа не налаштований на ніжності, то можна провести кілька годин у веселих забавах!

На нашому сайті ми зібрали найкрутішу колекцію розваг з кошлатими загальними улюбленцями в головній ролі! Захоплюючі ігри Панди нікого не зможуть залишити байдужими: не можна не розчулитися добродушності і не захопитися несподіваною спритності цих тюхтіїв-це. Ігри Панди – кращий онлайн відпочинок, ніби ковток позитиву в нашому не найпростішому зі світів! Вибирай будь-який сюжет з цієї сторінки і поринь світ з безпосереднього спілкування і справжньої щирої дружби і взаємовиручки – світ, створити який можуть тільки наші улюблені плюшеві товстунчики.

Дорогу Воїну Дракона!

Не варто судити нікого по зовнішності – це правило ми всі знаємо з дитинства, але чомусь частенько забуваємо застосовувати в житті. Ось стоїть перед нами здоровенний пузан, подає лапшичку в закусочній свого папани... адже і в голову нікому не прийде, що через деякий час цей хлопчина зможе перемогти в сутичці одного з найпотужніших майстрів за всю історію!

Ні одна Китайська історія про пригоди За не обходиться без Кунг-фу – навчання стилю Тайцзи, битва з Самураєм і бій Проти нечисті - лише мала частина того, чим, на думку жителів Піднебесної, наповнений звичайний день сина лапшичника! А ось для гри Панда Кол ів дьюті доведеться забути про благородство рукопашного бою: нахабних мавпочок, зайняли острів, не цікавлять круті прийоми, і зрозуміти вони здатні тільки мова суворого вогнепальної зброї.

Втім, не підлягає сумніву: в будь-якій битві вийде переможцем! Навіть якщо мова йде про любов. Під час гри Романтичні Панди тобі доведеться грати роль зберігача тендітних почуттів і оберігати закоханих від цікавих поглядів. Друзям По точно не сподобається, що він знайшов собі дівчинку, а бо усі поцілунки треба вчасно припиняти – щоб ніхто не застукав!

пухнастиків, хороших і різних!

Хоча ці плямисті медведики і є рідкісним видом, занесеним в червону книгу, все ж їх не так мало, щоб цілими днями возитися тільки з одним представником, якому пощастило прославитися.

Наприклад, відмінні ігри про панд для дівчаток пропонують поняньчити нікому не відомого ведмедика: плюшевого вихованця можна купати, розчісувати і укладати спати, і все це абсолютно безкоштовно! Малюк вимагає уваги, а тому від турботи «матусі» залежить дуже багато. Але не переживай: з підказками електронного асистента ти легко справишся з цим ділом!

Кожна гра Панда – це можливість для дітей будь-якого віку не тільки добре провести час, але і навчитися чомусь новому. Познайомитися з внутрішнім пристроєм кафе чи ресторану? Розвинути спритність, петляючи між купинами під час Бігу по Джунглях? Зіграти у Волейбол або Гольф? З колекцією, представленій на цій сторінці, всі кращі розваги на відстані одного кліка від тебе!

.