Ігри Наруто – грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

В Японії постійно виходять нові манги з пригодами на будь-який смак, але тільки деякі з них отримують справжнє визнання читачів по всьому світу і стає дійсно культовими. Одну з таких історій пощастило створити Масаші Кішімото, і ось вже більше п'ятнадцяти років невгамовний підліток з його манги є кумиром мільйонів хлопчаків. Стати самим сильним ніндзя і добитися того, щоб його визнали Хокагэ – це дуже амбітна ідея! І пригоди на цьому шляху обіцяють бути дійсно захоплюючими.

Дивитися мультики і читати манги – захоплююче заняття, але ще краще було б взяти участь в пригодах від першої особи! В нашій колекції зібрані всі самі круті ігри Наруто, які тільки можна відшукати в мережі. На цьому сайті ти можеш грати в Наруто абсолютно безкоштовно – проходь кращі онлайн місії Naruto і веселися в компанії улюбленого героя без обмежень! Пройдіть нелегкий шлях воїна рука об руку з жвавим ніндзя і стань неперевершеним майстром віртуальних боїв!

Стежками бойової слави

Часом хочеться кинути свою нудну життя і відправитися в далекі краї за славою і дивними подіями? Здається, можна б взяти і зробити так, як хочеться, от тільки бажана життя – намальована, а на іншу сторону екрану потрапляти ніхто так і не навчився. Однак сучасні технології все ж дають можливість пройти через всі випробування з улюбленими героями, розділивши з ними небезпеки і радість перемог!

На нашому сайті ми зібрали гри у форматі флеш, створені за мотивами знаменитих протистоянь Наруто. Наприклад, сутичка Шгипуден — це реконструкція легендарного бою з Ураганних Хронік, в якій наш головний герой хоробро б'ється відразу проти кількох професійних ніндзя. Сюжет Великої трійки Конохи перенесе тебе у ті дні, коли команда номер 7 ще тільки починала своє навчання. Або інший варіант, Бродилки — можливість пройти одне з їхніх знаменитих екзаменаційних випробувань, причому, грати можна за будь-якого з хлопців - Какаси Хатаке, Саске Учіха або самого Наруто.

І швець, і жнець

Головний ознака по-справжньому легендарного персонажа — багатогранність. Придбати світову славу, будучи цікавим тільки в якості воїна, просто неможливо! Так і наш герой — відмінний друг, обаяшка і приголомшливий спортсмен. І, хоча більшість інтернет забав присвячені, що очікувано, бійок та битв, серед них чимало і флешок в абсолютно інших жанрах.

Наприклад, здогадувався ти, що твій кумир — відмінний гонщик? А адже йому немає рівних у швидкісних змаганнях! Гоночні ігри Наруто переконають будь-якого скептика: хлопець чудово управляється зі Скутером або Гірським велосипедом!

.