Ігри на трьох — грати безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Шукати, чим би таким зайнятися, поодинці — це трохи нудно. Для того і існують друзі, щоб розділити небезпеки і пригоди не тільки в реальному житті, але і в мережі! Для любителів не розлучатися ні ту, ні на іншу сторону екрану створено безліч відмінних забав, у яких одночасно і з одного комп'ютера зможуть взяти участь відразу кілька приятелів! Кращі з них ми зібрали на цій сторінці: вибирайте будь-який і відривайтеся по повній!

Ні до чого просиджувати біля компа в гордій самоті, адже можна покликати друзів і просиджувати біля компа всім разом! Захоплюючі ігри на трьох — це можливість розважатися одночасно з гостями і не постійно чекати своєї черги на право трохи постріляти. Ігри на трьох не потребують додаткового обладнання: вам потрібна одна клавіатура на всіх! А значить, щоб вступити в командний бій, вам не знадобиться нічого, крім бажання і стабільного виходу в інтернет.

Троє в хаті, не рахуючи комп'ютера

Познайомтеся з світом відмінних віртуальних ігор для 3 гравців, які не будуть коштувати вам ні часу, ні грошей: адже всі ігри на 3 гравця доступні на нашому сайті абсолютно безкоштовно! Більше не доведеться тягати компи і тягнути дроти, щоб рубатися по сітці. Жодної потреби нема навіть купувати приставку для відеоігор з кількома джойстиками! Для того щоб змагатися в спритності, швидкості або вміння поводитися зі зброєю зі своїми приятелями вам не знадобиться нічого, крім.. одного на всіх десктопа.

Ми звикли до думки про те, що комп'ютер, що стоїть у нас на столі — це машина для персональної роботи. Все частіше в сім'ях парк обчислювальної техніки розмірами перевищує, іноді значно, кількість проживаючих у квартирі! Ось тільки не варто забувати і про те, що потужність середнього ноутбука більш ніж достатня щоб забезпечувати всім необхідним набагато більше, ніж однієї людини.

Щоб змусити свого залізного друга працювати на повну потужність і забезпечити якісним розвагою не тільки тебе, але і парочку твоїх приятелів, досить вибрати з нашого каталогу відповідні гри на 3 — змагання з живими супротивниками в режимі реального часу. Не переживай, у тебе є тільки одна клавіатура і одна мишка — нічого іншого й не знадобиться. Розмір клавіатури достатній, щоб розміститися за нею удвох, а то і втрьох! А в тих випадках, коли цього явно бракує, виробники пропонують підключити до управління третім персонажем миша.

Ніздря в ніздрю

Класичним розвагою, максимально імітує гри в офлайні для одночасної участі трьох осіб, є так звані змагання в реальному часі. Такі місії активно розробляються, хоча вони більш складні в управлінні і вимагають більше пам'яті, ніж покрокові.

Втім, підвищена потреба в ресурсах виправдана! По-перше, яка тобі різниця, якого розміру вийшло додаток, якщо завантажувати його не потрібно? Адже на нашому сайті розміщені тільки перевірені ігри, які не вимагають установки на локальну машину і дозволяють організувати відмінне розвага на трьох в режимі онлайн.

А по-друге, і в головних, адреналін змагання,в якому кожен з учасників бачить, де і в якому положенні знаходиться його противник, не можна порівняти ні з чим! Так, гонка по швидкісному треку принесе задоволення, навіть якщо поруч не буде видно суперників. А от захочеться комусь займатися Їжею на швидкість, якщо поруч не буде спонукального чинника в особі активно уминающего свою порцію товариша?

Не завжди, до речі, в іграх всі 3 людини знаходяться на різних сторонах барикади. Деколи, навпаки, потрібно діяти спільно в подібних місіях нікуди не дітися від злагодженої узгодженої роботи.

Крок за кроком

Змагатися можна і по черзі. З одного боку, це трохи простіше: ніхто нікого не штовхає під руку, всі знаходяться в рівних умовах... Проте летіти у стрімкій Гонці на 3, не знаючи, наскільки успішно інші гравці впишуться в кожен з поворотів і при цьому постійно відволікаючись на потішного страуса, який у тебе замість коня — гра для хлопчиків, які володіють залізними нервами і міцною волею до перемоги!

.