Ігри 2 на 2 – класні пригоди для великої компанії!

Опис категорії

Звертав увагу на дивну закономірність: чим більше фізичних меж відкривається в світі (спрощуються умови отримання віз, переїздів з країни в країну і т.д.), тим більш закритим стає особистий простір людини. Ми рідше ходимо в гості, швидше втомлюємося від галасливих компаній, більше часу проводимо на самоті....

Та що там говорити, якщо навіть більшість комп'ютерних розваг розрахована на проходження одним гравцем. А що робити тим, хто вибивається із загальної маси і жити не може без компанії справжніх друзів? Причому, всі вони люблять грати в комп'ютерні ігри: разом, по черзі або змагаючись командами 2 на 2?

У нас є відповідь на це питання. Спеціально для тих, хто терпіти не може поодинокі проходження, але обожнює класні онлайн розваги і своїх друзів, якраз і створювався даний розділ. В ньому тебе чекають супер захоплюючі ігри 2 на 2, грати одночасно кілька осіб. Чесно кажучи, пройти якось інакше більшість з них просто не вийде – одиночного режиму в меню не передбачено. Але турбуватися з цього приводу не варто. Для веселої великої компанії ігри 2 на 2, які ти знайдеш на цій сторінці, стануть справжньою знахідкою. Адже ніяк інакше (за умови, що під рукою немає приставки з кількома джойстиками) всім разом в улюблену іграшку не зіграти.

Нюанси колективного геймплея

Сучасні комп'ютери – штуки, звичайно, класні, але до універсальних трансформерів їм поки що далеко. А це означає, що підключити до однієї машині десяток мишок, щоб кожен гравець міг грати власної, на жаль, не вийде. Зате дуже навіть вийде парі геймерів з комфортом розташуватися за однією клавіатурою і спробувати разом пройти хоча б перший рівень обраної гри. Потім теж саме повинна буде виконати інша пара гравців, за нею третя, четверта і так далі (якщо вас зібралася разом більше чотирьох). Таким чином всі члени компанії візьмуть участь в битві.

Команда геймерів, яка отримала найменше балів, вибуває з турніру. Якщо ж змагатися ви надумали в файтинг типу «один на один», геймер, чиїм персонажу накостыляли на екрані, покидає гру, а в бій з переможцем набуває наступний гравець. Боротьба триває до тих пір, поки з усіх членів вашої веселої компашки «в живих» на екрані не залишиться всього один. Він-то і стане переможцем. Але тут потрібно врахувати важливий момент. Ігри, змагатися в яких доводиться поодинці, тривають в два рази довше, ніж влаштовані за принципом «2 на 2». Погодься, прикро почати грати, але не встигнути довести змагання до кінця. А тому, перед тим, як приступати, варто гарненько прикинути, скільки у вас вільного часу і чи вистачить його для завершення турніру.

А щоб додати процесу азарту, можна заснувати які-небудь цікаві призи. Наприклад, переможцю однієї гри 2 на 2 дістається піца. Наступною - кілограм морозива. Або.....Втім, ми впевнені, чим порадувати тріумфатора, ви придумаєте самі, наша ж справа – регулярно поповнювати асортимент розділу, пропонуючи тобі і твоїм друзям ще більш класні ігри 2 на 2.

.