Ігри на 1 — ніколи не буває нудно!

Опис категорії

Коли на душі шкребуть кішки, а настрій не дуже, браузерні ігри на 1 – безпрограшний спосіб прогнати перших і підняти друге. Причому, для цього тобі не потрібно буде ніхто – ні батьки, ні кращий друг. Завдяки нашим страшним і веселим, смішним і зворушливим, динамічним і простим ігор, розрахованим на 1 людину, дуже просто перетворитися у відомого барона Мюнхгаузена, самостійно витягує себе за волосся з будь-якої неприємності.

Та навіть якщо тебе залишили вдома самого, а ти не те, що боїшся, але відчуваєш себе незатишно – захоплюючі ігри на 1 захоплять максимум твоєї уваги і вбережуть від паніки. А заодно і навчать чогось новенького, несподіваного і корисного. До речі, чи відомо тобі, що, починаючи з 2011 року, комп'ютерні ігри на одного гравця або на декількох (не має значення!) офіційно визнані урядом США і американським Національним фондом одним з видів сучасного мистецтва. Не дивно, що проводити години в їх компанії набагато прикольніше, ніж, наприклад, тупити в телевізор. А щоб не розгубитися у величезному кількості іграшок для одного, дозволь дати тобі кілька порад.

Як знайти класну гру

Починаючи вибирати, щоб такого завантажити, не варто хаотично тикати пальцями по екрану. Заощаджуй свій вільний час, навряд чи в тебе його занадто багато. При виборі исходи з двох факторів: найулюбленіші теле - і мультиплікаційні герої і рід занять. Останнє особливо важливо. Адже для тих, хто фанатіє від гонок по пересіченій місцевості, перспектива няньчити новонароджених поні навряд чи виявиться гідною заміною.

А геймери, які не терплять навіть вигляду крові (що найчастіше актуально для дівчаток), ніяк не зрадіють перспективі розмазувати по екрану мізки напівзотлілі трупів. Тому обов'язково звертай увагу на назви розділів і заходь в ті, де зібрані розваги твого улюбленого жанру. Орієнтуватися по відомим мультяшним героям теж досить зручно. Хочеш опинитися в підводному містечку Бікіні Боттом? Дивись на розділ про витівки Спанч Боба. Бажаєш випустити пар, настрелявшись від душі? Вибирай з танкових битв, стрілялок з зомбі або війн для хлопчиків. А вибрати буде з чого.

Перша комп'ютерна іграшка з'явилася в США в 50-х роках минулого століття і являв собою імітацію банальних «хрестиків-нуликів». Створив її у межах своєї докторської дисертації для університету в Кембриджі хтось А. С. Дуглас. Звичайно, забава була дуже примітивною. Але за майже 70 років, що минули з тих пір, технології змінилися настільки, що від сучасних комп'ютерних розваг неможливо відірвати очей. Та й створено їх за цей час чимало, так що вибір у тебе точно є.

Батькам на замітку

У тих, хто вважає, що ігри на одного на комп'ютері – це жах жахливий, і потрібно неодмінно захистити від них улюблене чадо, хочемо поцікавитися, як давно ви були в самому звичайному магазині іграшок? І що бачили на його численних полицях? Спробуємо вгадати. Армії солдатиків, десятки модельок машин, легіони ляльок Барбі, Братц і їх численних клонів. Кілька стелажів з танчики і конструкторами "Лего", а також розмальовки, фломастери, фарби і коробки з пазлами. Все вірно? А тепер пропонуємо відкрити головну сторінку нашого сайту і подивитися, як називаються розділи, в яких згруповані гри на одного, двох і навіть трьох гравців.

Ви побачите все теж саме, що і в іграшковому магазині: Братц, Лего, Барбі, танчики, розмальовки, олівці і т. д., але, по-перше, у віртуальному, а по-друге, в безкоштовному варіанті. І щоб узяти з полиці те, що сподобалося, не потрібно не тільки діставати гаманець, але навіть і їхати куди б то не було. Так навіщо платити більше (як запитувала одна кмітлива рекламна свинка), якщо найрізноманітніші ігри на 1 гравця або декількох доступні в будь-який час дня і ночі без будь-яких грошей або зусиль з вашого боку. Причому ви можете грати в них разом з дитиною, а можете на деякий час залишити його 1 і трохи перепочити, не турбуючись про те, що обожнюваний нащадок зробить яку-небудь шкоду.

.