Ігри Мультики — весь світ аніме на твоєму екрані!

Опис категорії

Барвисті і веселі ігри, Мультики, створені за мотивами твоїх улюблених анімаційних серіалів – відмінна можливість взяти участь у всіх пригоди головних героїв замість того, щоб пасивно стежити за ними ж з екрану. Змінити сумну позицію спостерігача на епіцентр захоплюючих подій – що може бути цікавіше? І запам'ятай на майбутнє – в 99% життєвих ситуацій (маються на увазі не тільки ігри і мультики) активні дії приведуть до перемоги набагато швидше, ніж апатія, інертність та безініціативність.

Як казав один дуже розумний і дуже старий грек ще до нашої ери: «Рух – це життя». Втім, ми трохи відволіклися. А адже безжурний Губка Боб, поні Сутінкова Іскорка, мила доктор Плюшева, желтоголовые міньйони, Маша і Ведмідь, Фиис і Ферб, а також безліч інших відомих персонажів тільки й чекають, коли ти знайдеш хвилинку з ними пограти. І помилкою було б думати, що мультяшні ігри розраховані лише на малюків, а всім, кому виповнилося десять, в розділі з ними робити нічого. Це абсолютно не так.

Створені за мотивами мульфільмів флеш іграшки, як і самі мультяшки, орієнтовані на дуже різну цільову аудиторію. Звичайно, хлебоутки, черепашки-ніндзя, щенячий патруль і інші продукти каналу Nickelodeon націлені, в першу чергу на дітей дошкільного та шкільного віку. Так само, як і майже вся творчість студії Уолта Діснея. А ось, наприклад, традиційна японська анімація на дітей, в принципі, не розрахована. Її глядач – дорослі та підлітки. Так що сміливо завантажуй будь-яку, розроблену за мотивами таких мультів гру, і будь упевнений – нудьгувати не доведеться.

Аніме і все, що поруч

Ігри Мультики, створені на основі відомих аніме-серіалів, вражають жанровим різноманіттям. Серед них є бродилки, оригінальні квести, стрілялки, файтинг і, звичайно ж, банальні одягалки, актуальні, в основному, для дівчаток. Подібна багатоликість обумовлена таким же значним кількістю стилів і напрямків самого аніме. Перераховувати все, на що здатна, неприборкана фантазія японських авторів і художників, мабуть, не має сенсу. Ми ж хочемо виділити три основних типи ігор, розроблених на основі популярних мультиків, які допоможуть тобі краще орієнтуватися в наявному асортименті. Отже, перший вид іграшок – ті, де повністю скопійована та відтворена всесвіт одного героя, наприклад, світ Ічиго Куросаки або смішного ніндзя Наруто.

Другий - ігри слідами стилізацій «в стилі аніме», тобто серіалів, не створеним японськими авторами. Найвідомішим з них є, мабуть, «Аватар: Легенда про Аанга» – супер вдала підробка «під японців» від американських режисерів Майклом Данте Димартино і Брайаном Кониецко.

Ну, а третій тип – той, в якому змішані середовища існування різних аніме-героїв, а самі вони виступають супротивниками один одного. Так, є ціла серія захоплюючих бійок, де Бліч (таємне прізвисько Ічиго) б'ється з Аангом, а його подружка Рукія самовіддано б'ється з Сакурою – приятелькою Наруто. Подібні мікси виглядають дивно і частенько грішать проти логіки, але захоплюють неймовірно. Зіграй – і сам дізнаєшся.

.