Макіяж ігри Монстр Хай – наводимо ужжжасающую красу!

Опис категорії

Краса, як відомо, – страшна сила. Вона легко здатна вразити наповал, назавжди запам'ятавши твій світлий образ в пам'яті оточуючих. На жаль, несправедлива природа не всіх обдарила однаково щедро. Але переживати з цього приводу не варто, адже в розпорядженні сучасних красунь всі досягнення індустрії краси. З їх допомогою навіть дуже специфічну зовнішність можна зробити яскравою і привабливою, і наші нові ігри Макіяж Монстр Хай – відмінне тому доказ.

Ось вже чиї мордочки далекі від ідеалу, так це учениць школи чудовиськ. Ікла, шрами і порізи ніколи не вважалися привабливими, але саме вони удосталь прикрашають тіла і особи героїнь Макіяж ігри Монстр Хай. Однак, багато дівчат (чого точно не можна сказати про їхніх батьків) вважають дівчат-монстрів вельми гарненькими і намагаються у всьому їм наслідувати. Хочеш дізнатися, як домогтися такої, в прямому сенсі слова, диявольською краси?

Ігри для дівчаток, Макіяж Монстр Хай розкриють цей страшний секрет всім бажаючим. З їх допомогою ти почнеш набагато краще розбиратися у всіх премудростях і новинки декоративної косметики, а заодно навчишся наносити макіяж на найдивніші дівочі обличчя. Наприклад, зрозумієш, який відтінок рум'ян найбільше підходить до голубуватим щоки Лагуни Блю, чим краще відтіняти такі різнокольорові очі, як у Френкі Штейн, з допомогою чого замаскувати трупні плями на обличчі доньки зомбі Гулии Йелс.

Звичайно, не всі специфічні знання, отримані під час гри Макіяж Монстер Хай, знадобляться в реальному житті. Адже навіть якщо станеш професійним візажистом коли виростеш, не факт, що коли-небудь тобі доведеться гримувати трупи і мумії. А от навчитися віртуозно комбінувати відтінки, створюючи гармонійні комбінації, від яких неможливо відірвати очей, точно не завадить. І це легко зробити, насолоджуючись підбіркою самих класних іграшок-мейкерів з красунями з Школи Монстр Хай. До речі, колекція постійно доповнюється прикольними новинками, так що слідкуй за нашими оновленнями, щоб не пропустити найцікавіше.

.