Ігри на двох Монстр Хай – твій квиток у світ чудовиськ!

Опис категорії

Барвисті і веселі ігри на двох Монстр Хай запрошують тебе відвідати незвичайний навчальний заклад, в якому гризуть граніт науки нащадки самих страшних і небезпечних створінь, коли-небудь існували на нашій планеті. Серед місцевих студентів можна зустріти дітей графа Дракули, Перевертня, Банши, Мумії, чудовиська Франкенштейна, Зомбі, Єті, Медузи Горгони, інших відомих монстрів. З кожним з них ти зможеш познайомитися ближче відразу після завантаження обраної гри на двох Монстр Хай.

А оскільки юні чудовиська - жахливі непосиди, нудьгувати не доведеться ні секунди. Про їх витівки вже написано чотири справжні книги, знято мультиплікаційний серіал і десять повноцінних фільмів, вісім з яких робила студія Universal. І хоча у чарівній школі дуже багато яскравих і цікавих учнів, основних дійових осіб мульта і ігор на 2 Монстр Хай всього шість. Пропонуємо познайомитися з ними ближче.

Чарівні чудовиська

Починає наш перелік зірка будь ігри для дівчаток на двох Монстр Хай – Френкі Штерн. Ця чарівна бледнозеленая брюнетка дочка моторошного Франкенштейна. Вік її не визначений, оскільки безпосередньо залежить від настрою господині і може змінюватися як у бік зменшення, так і збільшення на кілька століть. Ще однією особливістю Френкі є різного кольору очі: один зелений, другий блакитний. Дівчина дуже мила і доброзичлива, але в незнайомих компаніях втрачається і замикається в собі.

Її однокласниця, Дракулаура – 1600-річна донька Дракули. На відміну від кровожерливого татуся красуня є переконаною вегетаріанкою і терпіти не може крові. Але, як вампіри, не виносить сонячне світло і не відбивається в дзеркалі. Останнє дуже ускладнює дівчині життя, оскільки не дає ні толком нафарбуватися, ні вбратися. Ти зможеш допомогти їй вирішити проблему, запустивши гри Монстер Хай на двох з одевалками. Адже незважаючи на те, що з приміркою у Дракулауры складності, гардероб її ломиться від різноманітних нарядів, так що тобі буде де розгулятися.

Краща подруга Дракулауры і ще одна неймовірна красуня Клодін Вульф - дочка вовка Перевертня. Вона – фанатична модниця, може переодягатися в нові сукні по сто разів на дню, а в майбутньому мріє створити власну імперію стилю, ставши найвідомішим у світі монстрів дизайнером.

А ось хто цілком байдужий до одягу, так це Лагуна Блю – дочка Морського монстра. В школу чудовиськ вона приїхала з Австралії, і частенько ставить місцевих мешканців у безвихідь своїм незвичайним поведінкою та звичками. А ще Лагуна – талановита спортсменка і капітан шкільної збірної з плавання.

Також у процес е проходження ігор для двох про Монстр Хай тебе чекає знайомство з Гулией Йелпс – дочкою зомбі і найкращою ученицею школи. Ця голубоволосая дівчина носить окуляри і не вміє розмовляти мовою людей, зате легко завойовує призи на всіх, навіть самих складних освітніх олімпіадах.

Її краща подруга – дочка єгипетського фараона Клео де Ніл. Вона неймовірно гарна собою та вважається найпопулярнішою дівчинкою в школі. Носіння цієї негласної корони не могло не позначитися на характері Клео, причому не в кращу сторону. Дівчина жахлива непослух і егоїстка. При цьому вона очолює шкільну команду з «Страхлидингу» і весь час конкурує з іншими дівчатами за увагу хлопців.

Як бачиш, всі учениці жахливої школи – досить яскраві і незвичайні особистості. Грати з ними буде неймовірно цікаво. А оскільки всі розваги розділу передбачають режим проходження за участю відразу пари гравців, можеш сміливо кликати в гості кращу подругу. Разом веселіше - перевірено.

.