Ігри Монстр Хай Примарно – подорож у паралельний світ!

Опис категорії

Захоплюючі онлайн ігри Монстр Хай примарно припадуть до душі всім любителям серії фешн-ляльок, створених у вигляді монстрів-підлітків. Вони подарують фанатам ще одну зустріч з улюбленими персонажами, а заодно і участь в їх нових витівки. І навіть якщо тобі вже доводилося грати в ігри для дівчаток про школу Монстр Хай - забудь, Примарне усе буде інакше.

Тебе чекає абсолютно новий досвід і нові пригоди. А все тому, що в цієї ігрової серії дії розгортаються не у вже звичній альма матер чудовиськ, а в зовсім іншому, ще більш дивному навчальному закладі.

Для початку, варто згадати про те, що ігри Монстр Хай Примарно створювалися на основі мультфільму з аналогічною назвою, що вийшла друком у 2015 році в США. Мова в ньому йде про те, як компанія монструазных подружок попала в паралельну реальність. А винна у всьому виявилася Спектру Вондергейст - дочка привиду, який має здатність проходити крізь стіни і чути те, що не призначене для її вух.

Ось так дівчина й підслухала таємна розмова двох невідомих, в якому вони згадували про світ Духів – всесвіту, яка існує паралельно з тією, в якій мешкають учениці Монстр Хай і їх батьки. Авантюристка Спектру загорілася бажанням потрапити туди і все добре розвідати. Але самої вирушати в невідоме вимірювання їй не дуже-то хотілося. Страшнувато, що гріха таїти. А тут як раз Дракулауру налякав якийсь дивний привид з іншого світу. Цей неприємний інцидент послужив приводом умовити її, дочка горгулі Рошель Гойл, доньку перевертня Клодін Вульф і родичку Бугимена Твайлу скласти Спектрі компанію. Разом з нею дівчата погодилися вирушити у світ Духів.

їм Вдалося це зробити, роздобувши спеціальний чарівний порошок. Він же перетворив монстринь в напівпрозорих привидів, щоб у світі примар вони не виділялися з натовпу. Тільки уяви, під час гри для дівчаток Монстр Хай Примарно ти теж зможеш побувати в дивному вимірі, куди людям вхід суворо заборонений. Потрапивши в паралельну всесвіт, наші героїні знайомляться з декількома місцевими дівчатами і разом з ними вирішують відвідати їх примарну школу. Але її підступна директриса зауважує підміну. Вона хапає Спектру і садить її під замок, не даючи повернутися додому. У процесі проходження гри Монстер Хай примарно ти повинна будеш допомогти дівчатам визволити подругу з ув'язнення, разом вибратися з цієї халепи, і скоріше повернутися додому. Як думаєш, чи впораєшся?

.