Ігри Монстр Хай бродилки – новий квест по знаменитій школі!

Опис категорії

Всі хлопчики в курсі: дівчатка – самі дивні та нелогічні істоти на світі. Зрозуміти мотиви їх вчинків – все одно, що пройти по мінному полю без спецзахисту. Ніколи не вгадаєш, в який момент рвоне. Ну, от як, скажіть на милість, можна любити красу, прикрашати себе всіма можливими і не дуже способами, але при цьому захоплюватися ляльками у вигляді монстрів, колекціонувати їх, фанатіти і захоплюватися. Або, наприклад, вважати привабливими шрами і ікла? А адже саме вони прикрашають мордочки серії найпопулярніших у дівчат планети ляльок.

Ці дивні створіння сьогодні скрізь: на полицях іграшкових магазинів, у вигляді принтів на одязі, на рюкзаках і блокнотах, і вже, звичайно, в мережі. І наші нові ігри Бродилки Монстр Хай - ще одне тому підтвердження, а заодно спосіб вдосталь награтися з улюбленими героїнями.

Ужжжжасно цікаво

Відразу після запуску гри Бродилки Монстр Хай перенесуть тебе в паралельний світ, де мешкають герої найстрашніших книг і казок світу: граф Дракула, і Франкенштейн, Халк, медуза Горгона та інші відомі очаровашки. Кожному давно стукнула не одна тисяча років, вони одряхлели, пішли на спокій і зайнялися вихованням підростаючого покоління монстрів. Та так завзято, що навіть організували для них спеціальну школу. Саме з її гучним, похмурих коридорах запрошують прогулятися захоплюючі ігри бродилки Монстер хай.

У всьому іншому ігри Бродилки за Монстр Хай нічим не відрізняються від класичних квестів. Головне завдання в них: пройти рівень від початку до кінця, уникаючи пасток, вирішуючи головоломки, збираючи по шляху золоті монетки або зірочки. До складу багатьох бродилок Монстер Хай включені додаткові міні ігри, які ти можеш проходити, не йдучи з основного рівня. Як правило, вони являють собою невеликі завдання на логіку або спритність рук. Перемагаючи в них, можна заробити бонуси, додаткові бали або які-небудь корисні предмети, які знадобляться тобі в процесі проходження основного квесту. Деякі місії без використання предметів, отриманих в міні-грі, взагалі, не можна завершити. Так що радимо тобі не лінуватися і старанно виконувати всі завдання.

Що стосується управління, то тут теж все досить зручно та просто. Для переміщення персонажів по екрану використовуються кнопки зі стрілками з правій частині клавіатури і пробіл для стрибка. Якщо ви плануєте грати удвох, залучається додатковий комплект клавіш з літерами WASD. Всі нові іграшки (як, втім, і старі) доступні на нашому сайті абсолютно безкоштовно, так що ти можеш насолоджуватися товариством улюблених героїв стільки, скільки забажаєш. Ми ж, в свою чергу, обіцяємо регулярно поповнювати колекцію, радуючи тебе новими прикольними квестами з участю жахливо улюблених персонажів.

.