Ігри Монстр Хай 13 бажань – багато нових пригод!

Опис категорії

Барвисті гри Монстр Хай 13 бажань запрошують тебе відвідати знамениту школу чудовиськ і познайомитися з її найпопулярнішими ученицями. Ці моторошні красуні тільки й чекають, кого б затягти в свої мережі. Захопити, закрутити, зачарувати, назавжди позбавити спокою і сну. Хочеш дізнатися їхні модні секрети і приховані прийоми зваблювання?

Ігри Монстр Хай 13 бажань відкриють тобі найбільш приголомшливі з жахливих таємниць. Головне, стеж за часом – адже як тільки почнеш грати в неймовірно захоплюючі ходилки, одевалки і бродилки з участю чудових монтресс, тут же забудеш про все на світі і ризикуєш просидіти за компом цілий день, наплювавши на інші свої справи. А навіщо такі жертви?

Трохи історії

Головні героїні серії ігор Монстр Хай 13 бажань – чарівні фешн-ляльки, що перебралися на екран твого пк з полиць світових магазинів іграшок. А придумали їх американські художники Гаррет Сендер і Келлі Райлі. Спонсорувала затію, а після і викупила бренд відома компанія-виробник іграшок Mattel – власниця торгової марки Barbi. Передбачалося, що ляльки Монстер хай 13 бажань змінять розстановку сил у боротьбі за завоювання ринку сфери іграшок для дівчаток і складуть конкуренцію всім його учасникам, включаючи легендарну Барбі. Власне, все так і вийшло.

Очаровашки-монстрини впевнено зайняли свою (і чималі!) ринкову нішу і не збираються здавати позиції. У підтримку нового бренду в травні 2010 на екрани вийшов мультсеріал Monster High, в період з 2010 по 2015 було знято 10 повноцінних фільмів про витівки монстрів-підлітків, а в жовтні 20122 навіть з'явилася перша гра з їх участю (ні-ні, це була не Монстр Хай 13 бажань, її випустили пізніше) - Monster High: Ghoul Spirit. Письменниця Лізі Харрісон видала чотири книги про приключених монструазных персонажів, крім того, щомісячно виходить тематичний журнал, присвячений монстрам. Він, до речі, перекладається на величезну кількість мов, в тому числі і на російську.

Як бачиш, монстри впевнено крокують по планеті і вже майже завоювали її. Але боятися не варто. Незважаючи на свій специфічний зовнішній вигляд, що ганьблять родичів і сумнівні біографії, герої гри Монстер хай 13 бажань цілком нешкідливі і дуже схожі на твоїх шкільних приятелів. Вони точно також мріють прогулювати уроки, переживають про погані оцінки, обожнюють міняти вбрання, сваряться і миряться по сто разів на дню, закохуються, бігають на побачення, інтригують, пліткують, сперечаються з вчителями – загалом, живуть майже звичайної шкільної життям. Якби не специфічна зовнішність і магічні здібності, ти б не відрізнив їх від людських школярів.

Цікава деталь: при створенні ляльок щосили використовувалися міфи і легенди різних куточків світу. При бажанні, по них навіть можна вивчати фольклор деяких країн. Наприклад, задумлива блакитноока блондинка Скара Скримс - одна з героїнь ігри для дівчаток про Монстр хай 13 бажань, виникла болагодаря ірландським міфам про банши – жінку, що з'являється біля приреченої на смерть людини. А всім відома Дракулаура - старша дочка румунського графа Дракули, холоднокровного вбивці і любителя свіжої крові.

При цьому стилістика кожної лялечки продумана таким чином, щоб в її зовнішності не було жодної відразливою або неприємної деталі. Тому, незважаючи на свої моторошні родоводи, дівчата Монстр Хай не здатні налякати малюка. Так що ти можеш сміливо починати грати в будь-яку вподобану гру розділу не побоюючись, що юні монстрини позбавлять тебе спокою або змусять здригатися від будь-якого шереху.

.