Ігри Міккі Маус — нескінченне веселощі з улюбленими героями!

Опис категорії

Веселі та динамічні ігри Міккі Маус присвячені найвідомішому і ніколи не унывающему мишеняті на світі. А ще, він – символ кінокомпанії Уолта Діснея і культовий персонаж американської масової культури (так і світової, мабуть, теж). Антропоморфне чорно-біле створення Міккі Маус підкорило серця великих і маленьких глядачів в усьому світі, стало персонажем коміксів, ігор, джерелом натхнення для багатьох архітекторів і дизайнерів планети.

У футболках із зображенням смішного персонажа хизуються відомі політики, зірки кіно, ділки бізнесу та інші видатні особистості. Існує безліч модних кафетеріїв, ресторанів і кінозалів, оформлених у так званому міккі-стилі. І ажіотаж не спадає, незважаючи на те, що самому винуватцю – мультяшке-мишеняті в 2018 році стукне цілих 90 років (він був створений 18 листопада 1928 року).

Ми ж пропонуємо тобі скористатися більш юними технологіями і поринути в чарівний світ кіностудії Disney з допомогою комп'ютера та мережі Інтернет. Наші ігри Міккі Маус доступні безкоштовно і в будь-який час, так що насолоджуйся на здоров'я. Більшу їх частину складають симпатичні квести-бродилка, в яких Міккі зі своїми вірними друзями: собакою Плуто і селезнем Дональдом, долає всілякі перешкоди, вирішують головоломки, збирають бонуси-монетки, а іноді навіть б'ються з монстрами.

Для дівчаток більше підійдуть симпатичні одягалки з кокетливою малятком Мінні – коханої Міккі Мауса, якої якраз потрібна допомога у підготовці до романтичного побачення з ним. Гардероб Мінні вразить уяву навіть самої досвідченої модниці, так що тобі буде, чим зайнятися.Н, а зовсім малюкам припадуть до смаку нескладні барвисті пазли ігри Микимаус, в яких потрібно збирати зображення з розрізнених фрагментів. Загалом, нікому з геймерів нудьгувати не доведеться. Ми подбали про те, щоб кожен фанат відомого мишеняти зміг підшукати собі в цьому розділі розвагу до душі.

Кілька цікавих фактів

З моменту створення малюка Міккі в 1928 році і до 1947 року у всіх мультфільмах замість нього «говорив» легендарний Уолт Дісней власною персоною. Так що якщо хочеш дізнатися, як звучав голос короля світової мультиплікації, пошукай в мережі перші серії пригод милашки-мишеня. Уолт б із задоволенням продовжив озвучувати мишеняти, але жахливий кашель курця, що прогресує з кожним роком, відняв у нього цю можливість. У деяких наших онлайн іграх Микимаус теж розмовляє, але, на жаль, вже не голосом свого легендарного творця.

А ще малюк Міккі працював на американську розвідку. Ну, або майже працював. І це зовсім не вигадка піарників. Під час Другої світової війни, коли США, як відомо, була учасником антигітлерівської коаліції, її заповнювали фашистські шпигуни, старанно маскуються під доброчесних американських обивателів. Одним з методів виведення їх на чисту воду було задавання питання у формі гри або жарти «Who is Mickey Mouse's girlfriend?» (хто подружка Міккі Мауса?). Кажуть, шпигуни проколювалися на ура, не знали, що відповісти і починали бурмотіти щось нерозбірливе.

Під час будь-якої з наших ігор також, як і у всіх мультах про Микимаусе, коли головний герой повертає голову, вушка його залишаються на місці. Помічав коли-небудь таку дивина? Це не баг безруких художників, як можна було б подумати, а фірмова фішка студії, більше того - складова бренду, що належить «The Walt Disney Company». Зверни увагу на цей кумедний момент, коли почнеш грати в наступний раз.

.