Ігри Месники – грай безкоштовно онлайн!

Опис категорії

Супергероями від хорошого життя не стають. Якщо б у героїв легендарної команди Марвел була можливість вибору, всі вони відмовилися б від суперздатностей в обмін на нормальне людське життя, без важкого минулого і неясного майбутнього. Але ось виявитися володарем надсили не на все життя, а на пару годин – захопливу пригоду! І якщо в реальності з великою силою приходить велика відповідальність, то у віртуальному світі з нею приходить тільки велике веселощі!

Навіть серед прекрасних воїнів – мутантів, жертв урядових експериментів і геніїв-одинаків – ці хлопці є елітної угрупованням. Ігри Месники – можливість розділити адреналін небезпечних битв і радість перемог над ворогом з героями найкрутіших коміксів. Ігри Месники перенесуть всіх бажаючих на арену найбільших подій всесвіту Марвел, де ти зможеш вплинути на їх хід. Нічому не дивуйся: навіть якщо ти знаєш битву, в якій береш участь, напам'ять, тепер все може змінитися: в твоїй персональній частини всесвіту історія пишеться прямо зараз!

Один у полі – воїн

Команда супергероїв – не екіпаж підводного човна. Збираючись разом з найважливіших приводів, більшу частину життя герої проводять роздільно, розбираючись зі своїми проблемами і рятуючи світ поодинці. І, треба сказати, окремо ці хлопці страшенно сильні! Можна було б і зовсім не збиратися разом, якби не необхідність домовлятися про те, яка стратегія є більш ефективною, а головне, чесною по відношенню до людства.

Вибирай, за кого будеш грати! Хочеш абсолютно безкоштовно приміряти на себе непросту роль Першого Месника і пройти гру від імені Капітана Америки? Або на душу краще лягає безконтрольна лють Халка, приборкати якого може тільки жінка, та й то не завжди? А, може, твою увагу приверне можливість володіти божественним Молотом?

Будь-яка гра Месники, хто б не був її головним героєм, - це справжній онлайн екшен! Чорна Вдова не буде чекати сильного чоловіка і самостійно відправиться виконувати секретне завдання Щ.В. Т. по поверненню вкрадених технологій – і блискуче впорається з завданням! А Зелений Ліхтар, який потрапив в неприємну пастку в єгипетській піраміді, застосує всю свою кмітливість і відшукає шлях на свободу.

Бажаючі грати за Тоні Старка повинні будуть спочатку вибрати між іграми, де член команди Месників воює з ворогами на землі, в повітрі або над розжареною лавою і конструктором, який обов'язково сподобається всім любителям збирати і розбирати свої іграшки.

Команда, до бою!

Коли на світ опускається справжня темрява, і впоратися зі злом не під силу ні одному супергероєві сучасності, приходить час сурмити загальний збір. Спільно, об'єднавши інтелект, силу і спритність воєдино, наші герої зможуть дати відсіч будь-якому злому генію. У цих іграх команда Месників буде битися за Камінь Таноса, переживе Еру Альтрона і придушить Бунт Машин – грати потрібно дуже уважно, адже від результату кожної з цих битв залежить доля світу! Не втрачай пильності, але і не забувай, що головне призначення віртуальних розваг – гарненько відпочити після важкого дня!

.